مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش :
کره |
100 گرم |
شکر |
150 گرم |
تخم مرغ |
1 عدد |
وانیل |
1/2 قاشق چایخوری |
عسل |
1 قاشق سوپخوری |
آرد |
125 گرم |
جوپرک |
125 گرم |
پسته تست و خرد کرده |
100 گرم |
کشمش |
100 گرم |
روش تهیه شیرینی پسته و كشمش :
فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.
در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانيد به جای كشمش از انواع ميوه های خشک مثل كرنبرى استفاده كنيد.
گردآوری: بخش آشپزی
|