نوشته شده توسط : فروشگاه

شارژ تلفن همراه با کاغذ خورشیدی

مجموعه: اختراعات جدید 


شارژ تلفن همراه با کاغذ خورشیدی فوق نازک
محققان شرکت Yolk یک شارژر خورشیدی بسیار نازک تاشو طراحی کرده‌اند که می‌توان از آن برای شارژ کردن دستگاه‌های الکترونیکی استفاده کرد. این فناوری که کاغذ خورشیدی نام گرفته، دارای دو پانل خورشیدی با قابلیت شارژ پنج واتی است. به طوری‌که طی دو ساعت و نیم می‌تواند تلفن هوشمند را بطور کامل با نور خورشید شارژ کند.


کاغذ خورشیدی قادر به شارژ هر دستگاهی با استفاده از اتصال USB همچون باتری‌های بدون شارژ، دوربین‌ها و دستگاه‌های بازی است. البته با افزایش تعداد سلول‌ها قادر به شارژ لپ‌تاپ و تبلت‌ها نیز هست.

   مقالات مشابه

راهنمای خرید فشارسنج دیجیتالی / پر فروش ترین فشارسنج های دیجیتالی در ایران
 
فشارسنج عقربه‌ای بخریم یا دیجیتالی؟ کدامیک و چرا؟
 

بهترین قسمت این ابتکار پانل‌های خورشیدی با وزن کم است که به راحتی قابل حمل بوده و بر روی کوله‌پشتی نیز نصب می‌شود و دستگاه را شارژ می‌کنند. هر سلول حدود 4.5 اونس وزن دارد. البته نگران هوای ابری نباشید، چون می‌توان به صورت دستی آن را شارژ کرد و سپس این دستگاه به طور خودکار در زمان وجود نور خورشید شارژ خواهد شد.

 

   مطالب مشابه

آموزش طراحی متن دیجیتالی با فتوشاپ
 
3 ترفند جهت داشتن عکس های دیجیتالی بهتر
 
فناوری جدیدی که کاغذ را به تبلت تبدیل می‌کند!
 
شارژ تلفن همراه با کاغذ خورشیدی
 


:: برچسب‌ها: شارژ تلفن همراه با کاغذ خورشیدی ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

چگونه اینترنت گوشی همراه را از طریق بلوتوث به کامپیوتر شخصی ارسال کنیم؟

 

مجموعه: موبایل ، لپ تاپ و تبلت

 

 

در برخی موارد اینترنت ثابت به دلایل مختلفی دچار اشکال شده و امکان اتصال به اینترنت ثابت وجود ندارد. از طرفی برخی از کاربران کامپیوترهای شخصی به روش اترنت یا همان کابلی روتر را به کامپیوتر متصل کرده و در نتیجه دانگل وای‌فای در اختیار ندارند تا اینترنت گوشی همراه را از طریق این دانگل برای کامپیوتر ارسال کنند. اما اگر یک دانگل بلوتوثی در اختیار داشته باشید باز هم این شانس را دارید تا اینترنت همراه را از گوشی به کامپیوتر ارسال کنید.

 

ساده‌ترین راه‌کار ارسال اینترنت همراه از گوشی به کامپیوتر شخصی کابل یو‌اس‌بی است. این روش در حالی که مزایای متعددی دارد، اما با یک مشکل بزرگ همراه است. اگر کامپیوتر شما در گوشه‌ای از خانه یا آپارتمان قرار داشته باشد که دیوارهای ضخیمی آن‌را احاطه کرده‌اند، در عمل اگر گوشی همراه را در این نقاط قرار دهید سرعت اینترنت همراه به شکل محسوسی کاهش پیدا خواهد کرد و عبارت 4G یا 4.5G به H تبدیل خواهد شد، در نتیجه در ابتدا باید گوشی همراه در مکانی قرار گیرد که بهترین سیگنال‌ها را از دکل مخابرانی دریافت کند.

 

انتقال اینترنت گوشی همراه به کامپیوتر از طریق دانگل وای‌فای

ساخت یک هات‌اسپات برای ارسال اینترنت گوشی همراه به کامپیوتر راهکار دیگری است که البته یک مشکل کوچک دارد. شما در ابتدا به یک دانگل وای‌فای خوب و با کیفیت نیاز دارید. در مرحله بعد اگر در خانه خود انبوهی از دستگاه‌های مبتنی بر امواج رادیویی داشته باشید باید فرکانس دانگل خود را روی 5 گیگاهرتز تنظیم کرده و از استاندارد 802.11ac استفاده کنید تا تداخلی به وجود نیاید.

 

در چنین حالتی امکان دریافت اینترنت روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز برای شما وجود ندارد. در چنین شرایطی باید مداوم به بخش تنظیمات ویندوز (Device Manager) رفته و حالت وای‌فای را از ac به حالت‌های مختلف a/n/b تغییر وضعیت دهید. (توجه داشته باشید اگر گزینه Wireless Mode دانگل روی حالت Default قرار بگیرید، دانگل وای‌فای به‌طور خودکار به فرکانس 2.4 گیگاهرتز سوییچ می‌کند و احتمال بروز تداخل با دستگاه‌های مختلف به ویژه ماوس و صفحه‌کلید زیاد می‌شود.)

 

 

اما یک دانگل بلوتوث چه کاری انجام می‌دهد؟

یک دانگل بلوتوث ضمن آن‌که به کامپیوتر شخصی شما اجازه می‌دهد از طریق این مکانیسم بی‌سیم با دستگاه‌های مختلف همچون بلندگوها در ارتباط باشد، اجازه می‌دهد اینترنت را از دستگاه‌های همراه دریافت کنید. کاربران لپ‌تاپ‌ها مشکل خاصی در زمینه دریافت اینترنت همراه از طریق گوشی هوشمند ندارند، زیرا تنها کاری که باید انجام دهند روشن کردن بلوتوث دستگاه و ارسال اینترنت برای لپ‌تاپ است.

 

اما کاربران کامپیوترهای خانگی در اولین گام باید دانگل بلوتوث مناسبی را خریداری کنند. پیشنهاد می‌کنم دانگلی خریداری کنید که دست کم از نسخه 4.0 بلوتوث پشتیبانی کند. در این نسخه سرعت انتقال اطلاعات به شرط مطلوب بودن پارامترهای محیطی به مرز 3 مگابیت بر ثانیه هم می‌رسد. گیرنده‌های بلوتوثی متنوعی شبیه به TP-LINK HA100 Bluetooth Receive، P-net Bluetooth Audio Receiver یا Wavlink WL-BT4101 Bluetooth Receiver وجود دارند که به دلیل وجود باتری و کاربری‌های خاص منظوره آن‌را پیشنهاد نمی‌کنم.

 

در مقابل پیشنهاد می‌کنم دانگلی خریداری کنید که بدون دردسر روی کامپیوتر شخصی قابل استفاده باشد. ORICO BTA-408 Bluetooth Receiver یک نمونه خوب بوده که برد به حداکثر 20 متر رسیده، از نسخه 4.0 بلوتوث پشتیبانی کرده و ابعاد کوچکی دارد.

 

به‌کارگیری دانگل بلوتوثی (جهت انتقال اینترنت همراه به کامپیوتر)

بسته به نوع دانگل بلوتوثی که خریداری می‌کنید، زمانی که آن‌را به سیستم‌ متصل کردید، ویندوز 10 می‌تواند به‌طور خودکار آن‌را شناسایی کند. در صورت عدم شناسایی با رفتن به Device Manager و انتخاب گزینه Update Driver درایور مربوطه دانلود خواهد شد. پس از نصب موفقیت‌آمیز باید بلوتوث را روی هر دو دستگاه فعال کنید. برای اطلاعات بیشتر به مقاله چگونه بلوتوث را در ویندوز 10 راه‌اندازی کنیم مراجعه کنید.

 

فعال‌سازی بلوتوث گوشی

اکنون باید به بخش تنظیمات گوشی رفته، بخش Connections را لمس کرده، گزینه Mobile Hotspot and Tethering را لمس کنید.

 

اکنون گزینه Bluetooth tethering را فعال کنید.

 

فعال کردن بلوتوث ویندوز 10 (انتقال اینترنت همراه به کامپیوتر)

در نوار وظیفه ویندوز 10 (در سمت راست ویندوز) روی آیکن بلوتوث کلیک راست کرده و گزینه Join a Personal Area Network را انتخاب کنید.

در پنجره ظاهر شده روی آیکن مربوط به گوشی کلیک راست کرده و گزینه Connect using-> Access Point را انتخاب کنید.

اگر اتصال موفقیت‌آمیز باشد، ارتباط برقرار شده و پیغام زیر را مشاهده می‌کنید.

 

برای قطع اتصال کافی است روی آیکون گوشی در مسیر Control PanelHardware and SoundDevices and Printers کلیک راست کرده و گزینه Disconnect from device network را انتخاب کنید تا ارتباط قطع شود.

اکنون می‌توانید به روش‌های مختلفی به اینترنت متصل شوید. از این پس اینترنت به اشکال مختلفی در اختیارتان خواهد بود.

   مقالات مشابه

 

 

راهنمای جامع خرید کابل USB برای همه گوشی‌ها
 
کدام مارک لباسشویی بهتر است ؟ ال جی یا سامسونگ یا بوش المان یا بوش ترکیه
 
ساخت و آماده سازی آکواریوم و معرفی تجهیزات مورد نیاز آن
 
ضرورت استفاده از کفش طبی برای کودکان چیست؟
 
مزایای استفاده از بالش بارداری برای زنان باردار
 
مواد مورد استفاده برای پاکسازی عمقی پوست
 
۴ مزیت مسواک برقی که برای تمیزی دندان‌ها باید از آن‌ها استفاده کرد
 
10 نکته مهم قبل از خرید پرینتر سه بعدی
 
راهنمای خرید پرینتر سه بعدی
 
انتخاب تکنولوژی پرینت سه بعدی مناسب

   مطالب مشابه

تولید گوشی سامسونگ Galaxy A01 تأیید شد./عکس
 
قرار دادن گوشی‌ های گلکسی سامسونگ در حالت بی صدای موقت
 
مشخصات کلیدی Galaxy A51 سامسونگ لو رفت
 
عرضه گلکسی نوت ۲۰ با تراشه اختصاصی سامسونگ
 
گلکسی فولد پر سروصدای سامسونگ نیامده دچار مشکل شد!
 
استفاده از آب جوش برای شارژ گوشی
 
استفاده از لایه‌های گرافیتی برای خنک کردن گوشی‌ها
 
نحوه تبدیل فرمت Word به فرمت JPG
 
برگزیده تصویری مراسم رونمایی از گلکسی اس۱۰، گلکسی اس ۱۰ پلاس و گلکسی اس ۱۰ ای
 
مشخصات دوربین‌ گوشی Galaxy S21 Ultra مشخص شد

 



:: برچسب‌ها: چگونه اینترنت گوشی همراه را از طریق بلوتوث به کامپیوتر شخصی ارسال کنیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

چگونه صفحات وب را از مرورگر کروم به گوشی همراه ارسال کنیم؟

مجموعه: متفرقه اينترنت و كامپيوتر

 

گاهی اوقات در حال مطالعه یک صفحه وب روی مرورگر کروم در کامپیوتر شخصی هستید اما می‌خواهید صفحه‌ای که در حال مطالعه آن هستید را به گوشی هوشمند خود منتقل کنید. راهکارهای مختلفی برای این منظور وجود دارند که بیشتر آن‌ها پیچیده هستند. اما در این مقاله با راهکاری آشنا خواهید شد که اجازه می‌دهد صفحات را به گوشی اندرویدی و آی‌فون خود ارسال کنید.

 

ممکن است یک مقاله جذاب، یک مقاله مربوط به دستورالعمل انجام کاری یا یک مقاله راهنمای خرید را روی اینترنت پیدا کرده‌اید و اکنون نیاز دارید تا این مقاله را به گوشی خود منتقل کنید. دلایل بسیاری وجود دارد که ما از کامپیوتر شخصی برای انجام جست‌وجوها استفاده می‌کنیم و در نهایت تمایل داریم خروجی کار را به گوشی اندرویدی خود منتقل کنیم. ما در این مقاله سه راهکار ساده را به شما معرفی می‌کنیم که این فرآیند را تسهیل می‌کنند.

 

اگر مایل هستید از افزونه Pushbullet استفاده کنید. زمانی که صحبت از انتقال محتوا از کروم به گوشی هوشمند به میان می‌آید افزونه Pushbullet یکی از بهترین‌ها است. این افزونه هم برای گوشی‌های اندرویدی و هم iOS عرضه شده است. البته توجه داشته باشید که ضمن نصب این برنامه روی گوشی خود باید این افزونه را روی مرورگر کروم نیز نصب کنید.

 

پس از نصب افزونه یاد شده در کروم و نصب آن روی گوشی اندرویدی در ادامه باید در سرویس مربوطه به Pushbullet ثبت نام کنید. زمانی که افزونه فوق را روی کروم و گوشی همراه خود نصب کردید، با کلیک راست روی یک صفحه وب قادر هستید آن‌را به سمت گوشی خود ارسال کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از منوی باز شده گوشی موردنظر خود را انتخاب کنید تا صفحه ارسال شود. صفحه در قالب لینکی در برنامه Pushbullet روی گوشی ظاهر می‌شود.

 

 

اگر از گوشی اندرویدی استفاده می‌کنید، اعلانی را در این ارتباط مشاهده خواهید کرد. روی گوشی‌های آی‌فون باید برنامه Pushbullet را به شکل دستی باز کرده و لینک موردنظر خود را پیدا کنید.

 

اگر تمایلی ندارید از افزونه‌ها استفاده کنید از قابلیت بومی همسان‌سازی در مرورگر کروم کنید.

 

اگر دوست ندارید از ترکیب یک برنامه نصب شده روی گوشی و افزونه‌ای که روی مرورگر کروم نصب می‌شود استفاده کنید، این شانس را دارید تا از قابلیت همسان‌سازی که مرورگر کروم در اختیار شما قرار می‌دهد استفاده کنید. در این روش به هیچ برنامه اضافی نیازی ندارید و تنها به مرورگر کروم روی کامپیوتر شخصی و گوشی همراه خود نیاز دارید.

 

برای این منظور کافی است روی گوشی هوشمند منوی Settings را باز کنید و سپس گزینه Recent Tabs را لمس کنید. با این‌کار صفحه‌ای ظاهر می‌شود که در آن زبانه‌های باز روی کامپیوتر شخصی نشان داده می‌شود.

 

اگر هر یک از عنوان‌های نشان داده شده در فهرست را لمس کنید صفحه مربوطه روی گوشی شما باز خواهد شد.

از برنامه AirDrop برای قراری ارتباط میان مک و آی‌فون یا آی‌پاد استفاده می‌کنید

اگر مالک یک دستگاه مک و iOS هستید، تمامی کارهایی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم را فراموش کرده و فقط از برنامه AirDrop استفاده کنید. اگر یک صفحه باز در مرورگر کروم روی کامپیوتر مک دارید به مسیر File > Share > Airdrop بروید.

 

در پنجره ظاهر شده دستگاهی که در نظر دارید صفحه برای آن ارسال شود را انتخاب کنید.

   مقالات مشابه

 

طراحی و دکوراسیون داخلی، نکاتی که باید بدانید
 
طراحی ویلای مدرن :  بررسی ATTIC HOUSE یک ویلای زیبا در شمال ایران- حسن سلطانپور
 
هنر طراحی داخلی توسط طراحان داخلی به زبان ساده
 
آموزش دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی

تمام شد!

اکنون می‌توانید با کمترین زحمت ممکن یک صفحه را از کامپیوتر به گوشی هوشمند انتقال دهید. البته توجه داشته باشید که Pushbullet سریع‌ترین و ساده‌ترین راهکاری است که همراه با ویژگی‌های مختلف اجازه انجام چنین کاری را می‌دهد.

 

منبع:shabakeh-mag.com

   مطالب مشابه

راههای حل مشکل باز نشدن صفحات وب
 
چگونه صفحات وب را از مرورگر کروم به گوشی همراه ارسال کنیم؟
 
لوگو طراحی کنید
 
طراحی کارت ویزیت
 
طراحی جریان آب از شیر آب به کمک فوتوشاپ
 
طراحی پرچمدار گلکسی S11 فاش شد/عکس
 
طراحی صفحه کلیدی که حرکات دست را درک می‌کند
 
طراحی پکیج های ساده و خلاقانه
 
آموزش طراحی قطره آب در فتوشاپ
 
استفاده از هوش مصنوعی در طراحی وبسایت

 



:: برچسب‌ها: چگونه صفحات وب را از مرورگر کروم به گوشی همراه ارسال کنیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم

مجموعه: مهارتهای زندگی

برطرف کردن سوزش فلفل از دست، دهان و چشم

کپسایسین ماده ای است که درون فلفل وجود دارد و باعث تندی فلفل و طعم و مزه دادن به غذا می شود، همچنین می تواند باعث احساس سوزش شدیدی شود که برای چندین دقیقه یا حتی ساعت ها ادامه داشته باشد.

 دلیل ایجاد سوزش در دهان:

دلیل ایجاد سوزش در دهان پس از خوردن فلفل، مولکولی به نام کپسایسین (capsicin) است.

 

جالب است بدانید این مولکول به قدری قوی است که اگر یک گرم از آن را در یک ظرف 10 لیتری آب حل کنید باز هم تندی خود را دارد.

 

چرا زمانی که فلفل می خوریم احساس سوختگی می کنیم؟ قبل از اینکه به این سوال پاسخ بدهیم بهتر است بفهمیم، مزه چیست و چگونه کار می کند؟

 

سطح زبان مملو از پُرزهای چشایی است. هر پُرز دارای جوانه های فراوانی است و هر جوانه ده ها سلول حسی دارد که به مغز فرمان می فرستند. این سلول ها روی سطح خود گیرنده هایی دارند که شبیه به قفل هستند. شکل این قفل ها با هم فرق می کند و هر کدام مسئول پذیرفتن یک نوع مزه است.

 

برخی از آن ها تنها به سردی و گرمی پاسخ می دهند. وقتی ما یک نوع غذا یا نوشیدنی مصرف می کنیم، مولکول های غذا وارد قفل مربوط به خود می شود و سلول های حسی، پیام مربوط به آن مزه را به مغز می فرستند.

 

هر چه تعداد پیام های مخابره شده بیشتر باشد، شما آن مزه را بهتر حس می کنید.

 

همان طور که گفته شد مولکولی به نام کپسایسین سبب بروز حس سوزش در فلفل است، اما نکته جالب اینجاست که قفل گیرنده این مولکول در سطح زبان، با قفل گیرنده حس گرما یکسان است، بنابراین سلول های قفل با گرفتن این مولکول، حس داغی را به مغز مخابره می کنند و مغز پیغام "خطر، آتش گرفتن" را به دهان ارسال می کند.

 

جالب تر آن که سلول های حسی و قفل های آن ها تنها در سطح زبان وجود ندارند و در سطح بدن پخش هستند. به همین دلیل اگر فلفل را دور دهان یا روی پلک چشم بمالید، همین احساس را ایجاد می کند، حتی اگر فلفل بسیار تند باشد می تواند سبب التهاب پوست شود.

 

اگر پس از خوردن فلفل احساس سوختگی کردید، فراموش نکنید که خوردن آب درمان آن نیست، چون این مولکول در آب حل نمی شود؛ اما اگر مقداری شیر، ماست یا روغن بخورید به سرعت حس سوختگی و سوزش از بین می رود.

 

رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم

درمان سوزش دهان با خوردن فلفل

زمانی که دهان شما با خوردن فلفل می سوزد دقت کنید از نوشیدن آب خودداری کنید. زیرا کپسایسین  در آب حل نمی شود و آب سبب پخش شدن آن در دهان می شود. و سوزش را به کل دهان انتقال می دهد.

 

خوردن لبنیات خنک

پس از خوردن فلفل و سوختن فورا از ماست استفاده کنید. خوردن ماست، شیر و دوغ سبب کم شدن سوزش دهان می شود.

 

استفاده از روغن های گیاهی

مالیدن روغن های گیاهی روی زبان سبب کاهش سوزش دهان می شود. بهتر است مقداری کره بادام زمینی مصرف کنید.

 

استفاده از غذاهای نشاسته دار

اگر هنگام غذا خوردن از فلفل استفاده کردید و ماست و دوغ  در دسترس نبود از غذاهای نشاسته دار مانند برنج یا نان و یا سیب زمینی استفاده کنید تا سوزش را کمتر کند. با مصرف چند قاشق و یا چند لقمه سوزش رفع می شود.

 

مصرف گوجه فرنگی 

مصرف گوجه فرنگی به دلیل اسیدی بودن موجب کاهش سوزش دهان می شود.

 

درمان سوزش دست و یا صورت بعد از تماس با فلفل

از شیر استفاده کنید

سریعا محل را با شیر بشویید تا سوزش کمتر شود. اگر سوزش زیاد بود مقداری شیر خنک را داخل کاسه ای بریزید و دست خود را داخل آن قرار بدهید. مدتی نگه دارید تا سوزش کمتر شود.

 

* مقداری روغن گیاهی مانند روغن زیتون روی محل سوزش بمالید تا سوزش کمتر شود.

 

* مالیدن خمیر دندان به خصوص خمیر دندان نعنایی سوزش را کمتر می کند.

 

* یکی از راههای کاهش سوزش ناشی از فلفل، زدن سرکه سیب به محل سوزش می باشد.

 

برای رفع سوزش چشم با فلفل

گاهی اوقات افراد مرتکب اشتباهی می شوند که پس از خرد کردن فلفل دست های آغشته به فلفل را به چشم هایشان می زنند. این کار سبب سوزش بسیار چشم می شود.

 

* هرگز چشم را نشویید زیرا همانطور که گفتیم کپسایسین در آب حل نمی شود و سبب پخش شدن آن می شود و ناحیه ی بیشتری شروع به سوزش می کند.

 

* برای اینکه سوزش چشم تان کمتر شود. ابتدا پنبه ای تمیز را به شیر خنک آغشته کنید و در محلی که می سوزد قرار بدهید. این کار سبب کمتر شدن سوزش می شود.

 

امکان دارد این کار نیاز به تکرار داشته باشد.

 

* گریه کردن سبب کاهش سوزش می شود. سعی کنید اشک بریزید تا اشک ها به قسمت های تند مالیده شود و سوزش کمتر شود. وجود نمک در اشک سبب کاهش سوزش می شود. بنابراین اگر اشک تان نمی آید می توانید از مقداری آب نمک تهیه کنید و با پنبه یا پدی تمیزی روی محل سوزش بگذارید.

 

   مقالات مشابه

50 ست “نمکدان و فلفل دان” دکوراتیو و مدرن
 

اگر در دید شما تاثیر گذاشته بود و با گذشت زمان بهتر نشدید به پزشک مراجعه کنید.

 

گردآوری: بخش خانه داری

 

   مطالب مشابه

رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم
 
خواص فلفل چیلی
 
درست کردن ترشی فلفل
 
طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل
 
طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی
 
خواص انواع فلفل و کاربردهای آن
 
طرز تهیه ترشی فلفل هندی
 
طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو
 
طرز تهیه باربیكيوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی
 
چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
 

 


:: برچسب‌ها: رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل

مجموعه: انواع مربا و ترشیجات


مواد لازم :

 پرتقال  ۲ کیلو
لیمو  ۱ عدد
فلفل قرمز تازه تند  ۳-۴ عدد
 شکر  ۲ پیمانه


طرز تهیه :
پرتقال را با آب گرم و برس بشویید و خشک کنید. سپس با سیب زمینی پوست کن یا چاقوی تیز رویه رنگی پوست پرتقال را به صورت نوار نازک بردارید و دقت کنید که گوشت سفید پوست هر چه بیشتر روی پرتقال بماند. رویه رنگی را رشته رشته کنید.
فراموش نکنید فلفل را هم تخم می گیرید و خرد می کنید و با پرتقال می جوشانید.

پرتقال را دو نیم کنید و آب بگیرید. لیمو را آب بگیرید و آب لیمو را به آب پرتقال اضافه کنید. پوست سفید پرتقال را با تفاله توی آن خرد کنید و با تخم پرتقال در کیسه بریزید و در دیگ بگذارید. آب پرتقال را صاف کنید، و با رویه رنگی و 4 لیتر آب در دیگ بریزید. دیگ را به جوش بیاورید و روی آتش ملایم 2 ساعت یا بیشتر بجوشانید تا حجم آب به حدود 2  لیتر کمترک برسد.

کیسه را از دیگ در آورید، بگذارید کمی خنک شود و توی دیگ بچلانید؛ سپس شکر را اضافه کنید، آتش را تیز کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.15 - 20 دقیقه روی آتش نیز بجوشانید تا مارمالاد ببندد، سپس کف بگیرید، بردارید، پیش از خنک شدن 1 - 2 بار هم بزنید. مقدار فلفل را طبعا ً می توانید کم یا زیاد کنید؛ معمولا ً آن را تند درست می کنند.

   مقالات مشابه


50 ست “نمکدان و فلفل دان” دکوراتیو و مدرن

منبع : sooran.com

انواع ترش و شیرین

  • انواع مربا
  • درست کردن مربا هویج
  • طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت
  • طرز تهیه مربای به
  • طرز تهیه ‏مربا گردو
  • مرباي گيلاس

   مطالب مشابه

رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم
 
خواص فلفل چیلی
 
درست کردن ترشی فلفل
 
طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل
 
طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی
 
خواص انواع فلفل و کاربردهای آن
 
طرز تهیه ترشی فلفل هندی
 
طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو
 
طرز تهیه باربیكيوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی
 
چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
 


:: برچسب‌ها: طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟

مجموعه: نکات مهم آشپزی
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .

دانه های فلفل تندترین قسمتهای این گیاه هستند. اما همه فلفل ها مثل هم نیستند برخی از آنها تندی بسیار کمی دارند و برخی از آنها آنقدر تند هستند که باید با دستکش آنها را برداریم . اگر شما هم جزء کسانی هستید که دوست دارید تشخیص دهید چه فلفلی تند است و چه فلفلی تندی کمتری دارد می توانید از روشی که در اینجا ذکر می کنیم استفاده کنید.

دستورالعمل :
وقتی می خواهید فلفل بخرید درباره میزان تندی آن از فروشنده سئوال کنید و اگر از فروشگاههای بزرگ خرید می کنید باید به توضیحات نوشته شده روی برچسب آن توجه کنید . معمولا" بعد از قیمت ، روی برچسبها میزان تندی فلفل نوشته می شود.

به نمودار اسکوویل مراجعه کنید. مقیاس اسکوویل ، یک نوع شاخص اندازه گیری است که برای نشان دادن میزان تندی فلفل به کار می رود.

از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید . معمولا" هرچه فلفل ریزتر باشد تند تر است. هم فلفلهای قرمز و هم فلفلهای سبز می توانند خیلی تند باشند بنابراین رنگ فلفل نمی تواند ملاک خوبی برای قضاوت کردن درباره تندی آن باشد.

به تازگی فلفل هم توجه کنید و ببینید فلفل بو داده است یا تازه . اگر فلفل چین و چروک شده و رنگش تیره تر شده است حتما" بو داده است . فلفل بو داده معمولا" تندتر از فلفل تازه است ، بنابراین اگر نمی خواهید از فلفل های خیلی تند استفاده کنید بهتر است از فلفل های تازه استفاده کنید.

مقالات مشابه

50 ست “نمکدان و فلفل دان” دکوراتیو و مدرن

 

هشدارها :
1 - شما می توانید تندی فلفل را با خارج کردن دانه های داخل آن کاهش دهید.

2 - وقتی قصد دارید فلفل های تند را به دست بگیرید حتما" دستکش بپوشید و بعد از دست زدن به فلفل حتما" دستهایتان را بشوئید تا پوستتان تحریک نشود .

منبع : aftabir.com

 

   مطالب مشابه

رفع سوزش فلفل از دست، دهان و چشم
 
خواص فلفل چیلی
 
درست کردن ترشی فلفل
 
طرز تهیه ی مارمالاد پرتقال و فلفل
 
طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی
 
خواص انواع فلفل و کاربردهای آن
 
طرز تهیه ترشی فلفل هندی
 
طرز تهیه ترشی فلفل هالاپينو
 
طرز تهیه باربیكيوی مرغ و فلفل دلمه ای رژیمی
 
چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
 


:: برچسب‌ها: چگونه تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

آشنایی با ادویه ها و خواص آن ها

مجموعه: خواص مواد غذایی

به یاد داشته باشید، مصرف به اندازه ادویه علاوه بر خوش‌عطر و طعم كردن خوراک، فواید زیادی برای بدن دارد كه تسهیل در هضم غذا، تنظیم قندخون و... از آن دسته اند.

 

جوز هندی؛ غریبه معطر

درباره جوز هندی: از آن دسته ادویه های‌ وارداتی است كه در مدتی اندک به آرامی جای خود را در آشپزی ایرانی باز كرده است.

 

ادویه نگاری: جوز هندی هسته میوه ای هلو مانند است كه در اندونزی عمل می آید. بیشترین عطر و خاصیت آن در پوسته این هسته است، اما معمولا كل هسته در آشپزی به كار می‌رود.

 

ویژگی های پزشکی: تاثیر ویژه جوزهندی در هضم غذا و تسكین دردهای روماتیسمی است.

نمره مثبت: جوزهندی از آن دست ادویه هایی است كه علاوه بر عطر، طعم نیز دارد. معمولا در تهیه دسرها یا دستورها غذایی ویژه‌ای كه از هند یا كشورهای عربی به آشپزی ایرانی راه پیدا كرده استفاده می شود.

 

نمره منفی: مصرف بیش از اندازه آن به دلیل دارا بودن تركیبات آلكالوئیدی باعث تاثیر مستقیم روی سلول‌های مغز و ایجاد حالات توهم زاست. مصرف مداوم آن زیان آور و استفاده از 4 گرم آن در یك نوبت باعث مسمومیت شدید می‌‌شود، پس در مصرف آن زیاده روی نكنید و هنگام مصرف آن را رنده كنید تا عطر آن تبخیر نشود.

 

طریقه استفاده: پودر آن در تهیه ادویه‌ تركیبی یا به تنهایی در غذاهایی مانند لوبیاپلو یا خورش قیمه جای استفاده دارد.

 

تخم گشنیز؛ ادویه مرموز

درباره تخم گشنیز: گشنیز از آن دسته گیاهانی است كه تمام قسمت های آن در آشپزی و طب سنتی مورد استفاده دارد.

 

ادویه نگاری: تخم گشنیز كه در تهیه ادویه تركیبی استفاده فراوان دارد‌، عطر خوش‌ و منحصربه‌فردی دارد. تخم گشنیز به صورت درسته یكی از معطركننده‌های ترشی است.

 

ویژگی های پزشکی: پودر آن به شدت میكروب‌كش است و در زمان ابتلا به بیماری‌های گوارشی مانند اسهال‌خونی، وبا و تیفویید كه هنوز در فصول گرم بخش‌هایی از كشورمان را درگیر می‌كند، بسیار مفید است. راه مصرف ویژه‌ای ندارد، تنها مقداری از آن را در غذا بریزید و بس. در گذشته های نه چندان دور برای خوشبوكردن دهان و تسكین درد دندان نیز مورد مصرف داشته است.

نمره مثبت: تخم گشنیز دارای مقادیر قابل توجهی كلسیم و ویتامین‌های A و C است كه باعث تقویت بدن می‌شود.

 

نمره منفی: باید توجه داشت كه مصرف بیش از حد آن باعث بی‌حسی و گیجی شدید می‌شود كه باید از آن برحذر بود.

 

طریقه استفاده: بوی آن خوش اما فرار است، بنابراین در هرنوبت تنها مقدار مورد نیاز را آسیاب كنید تا عطر آن در غذا مشخص باشد.

 

هل؛ ادویه مهربانی

درباره هل: یكی از خوشبوترین انواع ادویه كه موطن اصلی آن هندوستان است.

 

ادویه نگاری: در ایران معمولا در تهیه شیرینی‌جات یا برای عطردادن به چای به‌كار برده می‌شود، اما در آشپزی هندی و عربی موارد استفاده فراوان دارد.

 

ویژگی های پزشکی: این ادویه پر خاصیت تقویت‌كننده قلب و سیستم گوارش است. به هضم غذا كمك می‌كند و مانند بعضی دیگر از انواع ادویه، ضدمسمومیت است.

نمره مثبت: یكی از موارد معدود استفاده از هل در غذا، برای عطردادن به خورش‌های نذری است. اگر آن را به تنهایی یا به‌عنوان یكی از عناصر ادویه تركیبی به‌كار برید، حتما مشتری دائمی آن خواهید شد. هل در 3 نوع سبز، سفید و سیاه وجود دارد كه خواص یكسانی دارند. هل را با چای دم كرده و با عسل بخورید تا سرماخوردگی درمان شده و تب پایین آورده شود. اگر زیاد ترش می‌كنید، هل را در برنامه غذایی بگنجانید.

 

نمره منفی: مانند سایر ادویه ها مصرف بیش از حد آن مضر است و باعث ناراحتی روده‌ها می‌شود. خواص هل بسیار شبیه شربت اكسپكتورانت است، پس اگر اهل درمان گیاهی هستید، هل را همیشه در ذهن داشته باشید.

 

طریقه استفاده: هل علاوه بر خواص ذكر شده، باعث آرامش و رفع اضطراب نیز می‌شود. در ماه مبارك رمضان، استفاده از هل در انواع خوراك باعث آرامش بدن و سیستم گوارش می‌شود.

 

خردل؛ خشم اژدها

درباره خردل: با اینكه در خانواده ادویه طبقه‌بندی می‌شود اما موارد مصرف دیگری نیز دارد. غیرانسانی‌ترین مصرف خردل در ساخت بمب‌های شیمیایی است كه با استفاده از آن سیستم عصبی مورد هدف قرار گرفته و تخریب می‌شود.

 

ادویه نگاری: خردل به صورت دانه های سیاه یا پودری زردرنگ عرضه می شود. ساده ترین طریقه مصرف آن سس خردل است كه با سركه، نشاسته، نمک و شكر به‌دست می‌آید و در كنار انواع ساندویچ، قرار داده و از تندی منحصربه فرد آن لذت می برند.

 

ویژگی‌ های پزشکی: در درمان عفونت‌های مجرای تنفسی و گرفتگی بینی بسیار مفید است. یكی از ویژگی های بی‌نظیر خردل، دارا بودن عنصر سلنیوم است كه در درمان آسم، روماتیسم و حتی سرطان كاربرد دارد و از این جهت هیچ ادویه‌ای با خردل قابل قیاس نیست.

نمره مثبت: خردل، ملین است و باعث بازشدن اشتها می‌‌شود، بنابراین دركنار غذاهای سنگین، به‌خصوص ساندویچ‌ها مفید است.

 

نمره منفی: خردل در اثر تركیب با آب، گاز تند و خطرناكی آزاد می‌كند، بنابراین اگر می‌خواهید از خردل به تنهایی استفاده كنید، پودر آن را در یك ظرف سرباز خیسانده و طی دو روز، چندبار آب آن را عوض كنید تا تلخی و گاز نامطبوع آن گرفته شود. درطول این مدت، خردل خیسانده را بو نكنید.

 

طریقه استفاده: در تهیه انواع ادویه تركیبی كاربرد داشته و علاوه بر خواص ویژه اش باعث خوشمزه تر شدن غذا می شود.

 

زیره؛ مهجور و فراموش شده

درباره زیره: در گذشته های نه چندان دور خاطرخواه فراوان داشت و بسیار استفاده می‌شد اما مدتی است كه ارج و قرب سابق را ندارد.

 

ویژگی های پزشکی: زیره سبز و سیاه مقادیر شگفت‌انگیزی پتاسیم، فسفر، منیزیم، كلسیم و سدیم درخود دارد. علاوه‌براین، حاوی آهن، روی، سرب، ویتامین A، 6B، C و E است. از عجایب این ادویه كالری‌دار بودن آن است، به طوری كه 100گرم زیره، 370 كیلوكالری انرژی دارد. زیره با دارا بودن مواد یادشده دشمن شماره یك انواع سرطان گوارشی و كبد است و در درمان انواع بیماری گوارشی نیز به‌كار می‌آید.

نمره مثبت: زیره در دو نوع سیاه وسبز وجود دارد كه خواص یكسان اما مورد مصرف متفاوتی دارند. زیره سبز به دلیل عطر ملایم و گرمش، مستقیما در غذا استفاده می‌شود،‌ اما زیره سیاه معمولا در پلو كاربرد دارد. زیره سبز، به صورت پودر در تهیه انواع سس گوشت كاربرد دارد، چون علاوه بر عطر خوش، خاصیت باكتری‌زدایی دارد و یك قارچ‌كش قوی است.

 

طریقه استفاده: زیره سبز در آشپزی هندی و مكزیكی فراوان به كار می رود. به خاطر داشته باشید هرجا نام زیره به تنهایی آمد،  منظور زیره سبز است، نه سیاه.

 

زنجبیل؛ داروخانه معطر

درباره زنجبیل: زنجبیل از گروه ادویه‌ خوشبو و گل سرسبد آشپزی هندی و چینی است. در زبان انگلیسی و بعضی از زبان‌هایی كه ریشه لاتین دارند، جینجر Ginjer نامیده می‌شود و در آشپزی، قنادی و نانوایی كاربرد فراوان دارد.

 

ویژگی های پزشکی: این ادویه دارای ماده‌ای به نام جینجرول است كه وظیفه ایجاد طعم و عطر را در این گیاه دارد و جالب آنكه این ماده از رشد‌ سلول‌های سرطانی به خصوص در سرطان روده بزرگ جلوگیری كرده و در تهیه داروهای مرتبط به‌كار می‌رود. زنجبیل ضدتهوع، ضد لخته شدن خون، ضد نفخ بسیار قوی و پایین‌آورنده كلسترول خون است.

نمره مثبت: اگر این گیاه را كه در حقیقت ریشه است به صورت تازه در دسترس دارید، حتما از آن استفاده كنید و پودر آن را برای تهیه ادویه‌ تركیبی به كار ببرید. این ادویه جادویی باعث تحریك غدد فوق كلیوی و ترشح كورتیزول می‌‌شود كه برای معالجه روماتیسم بسیار مفید است.

   مقالات مشابه


آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها
 
ویژگی های یک میز جلومبلی مناسب
 
آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)
 
راهنمای جامع خرید آینه و شمعدان
 
راهنمای جامع خرید میز ناهار خوری
 
راهنمای جامع انتخاب و نصب کفپوش برای خانه
 
بررسی انواع مدل ظرف یکبار مصرف ( مزایا و معایب هریک)
 
چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟
 
راهنمای خرید انواع میز جلو مبلی به همراه بررسی استانداردهای لازم برای خرید آن
 
طراحی ویلای مدرن :  بررسی ATTIC HOUSE یک ویلای زیبا در شمال ایران - امین سلطانپور

طریقه استفاده: تقریبا ادویه تركیبی ای نیست كه زنجبیل در آن استفاده نشود. معمولا گیاهان و ادویه‌‌‌ هایی كه در آشپزی چینی به كار می رود خواص دارویی فراوانی دارد كه زنجبیل هم از این قاعده مستثنا نیست.

 

منبع : مجله زندگی ایده آل - bartarinha.ir

 

   مطالب مشابه


آشنایی با توفو یا پنیر سویا و خواص آن
 
سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
 
ویژگی های یک فرش دستباف
 
ویژگی هایی برای محیط کاری ناسالم
 
خمیر دندان مناسب چه ویژگی هایی دارد؟
 
سس سویا
 
روش های خوش طعم کردن سویا
 
طرز تهیه کوکو سویا
 
طرز تهیه خورش قیمه با سویا
 
طرز تهیه کتلت جعفری و سویا


:: برچسب‌ها: آشنایی با ادویه ها و خواص آن ها ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی

مجموعه: نکات مهم آشپزی

ادویه یکی از پرمصرف ترین جاشنی های غذاهای ایرانی است. به جای خرید ادویه های حاضری هر کدام از ادویه های مختلف پلویی، خورشی و ... را می توانید به راحتی در منزل تان درست کنید.

طرز تهیه چند ادویه پر مصرف خانگی
معمولا ما در منزل و در کابینت آشپزخانه انواع ادویه را داریم اما باز هم تا اسم ادویه جدیدی را می شنویم سراغش را در بازار می گیریم. این در حالی است که می توانیم ادویه مخلوط را به راحتی در منزل تهیه کنیم. در ادامه نحوه تهیه انواع ادویه را به شما آموزش می دهیم البته مقدار هر کدام از مواد را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.


ادویه پلو :
این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و در کل پلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو به کار می رود.
ترکیب ادویه پلو : گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، میخک و هل.


ادویه هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .


ادویه آبگوشت :
بیشتر ایرانی ها آبگوشت را با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست می کنند؛ ترکیبی که در ذیل آمده است نیز به عنوان ادویه آبگوشت توصیه می شود.
ترکیب ادویه آبگوشت : زردچوبه، دارچین،فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان  و میخک.

ادویه ترشی :
ترشی هم ادویه دارد و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث می شودکه طعم بسیار بهتری پیدا کند . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار مناسب است.
ترکیب ادویه ترشی : نعناع خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه، زیره سیاه و سبز، کاری و زردچوبه.

ادویه ترشی بادمجان :
ترکیب ادویه ترشی بادمجان : گلپر، زردچوبه و سیاهدانه

ادویه ماست و خیار :
ترکیب ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان، مرزه، ترخان خشک و پودر گل محمدی.

 

ادویه مرغ :

ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک می خواهد تهیه شود، ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست. این دو ادویه نوعی کاری هستند و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه می شوند بهتر است که آماده خریداری شوند و در خانه نمی شود آن را درست کرد!

ادویه سوپ :

سوپ ها ادویه های خاصی دارند که چون خیلی گسترده است و سلیقه ای، پس بسته به ذائقه شخصی به آنها ادویه می زنند. مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن می زنند و یا در کل برای همه سوپ ها بهتر است یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و ببینید چقدر خوش طعم و بو می شود که البته موقع سرو باید آن ها را برداشت.


ادویه فلافل :
ترکیب ادویه فلافل : زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز.

ادویه کوکو سبزی :
ترکیب ادویه کوکو سبزی : پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فلفل سیاه. (به جای کاری می توان از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کرد.)

ادویه مرغ و ماهی :
برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.

ادویه کباب تابه ای :
ترکیب ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، کمی زردچوبه وسماق.
 
ادویه گوشت :
برای طعم دادن به گوشت خورشتی به طور خالص از جوز هندی استفاده می شود. (دقت کنید به هیچ وجه بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید، چون باعث فلج شدن عضلات می شود.)

ادویه قیمه پلو :
ترکیب ادویه قیمه پلو : کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی. بعضی افراد از ادویه پلو هم استفاده می کنند که سلیقه ای است.

ادویه خورش قیمه :
ترکیب ادویه خورش قیمه : ادویه خاص خورش قیمه پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند که سلیقه ای است.

 

ادویه چلوکباب :
سماق قرمز و یا سماق قهوه ای.
( فرق این سماق ها، سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی دارد و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش ترست )

پس نسبت به ذائقه خودتان یکی رو انتخاب کنید. دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینست که وقتی گوشت کباب شود کمی مواد سمی در گوشت تولید شده و سماق این سم را از بین می برد.

ادویه ایتالیایی :
این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی است که البته به مایه آنها می زنند:
پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش

همه این مواد باید خشک و پودر شده باشند!
فلفل سیاه یک، فلفل سفید یک، لیمو عمانی یک، زیره سبز یک، زیره سیاه یک، تخم خردل یک، زنجبیل یک، دارچین یک، ریحان بفش خشک یک، گلپر یک، برگ و ساقه کرفس یک، تخم شنبلیله یک، نمک یک، پودر پیاز دو، پودر سیر دو، گل آویشن دو، تخم گشنیز دو، زردچوبه سه، پودر لیمو ترش سه، دارفلفل دو، جوز هندی یک

ادویه مراکشی :
زنجبیل ۲، هل ۲، جوز هندی ۲، دارچین ۱، فلفل سیاه ۱، تخم گشنیز ۱، زردچوبه ۱، تخم رازیانه نصف، تخم میخک یک چهارم، فلفل سیاه دانه درشت یک

ادویه کاجون :
پودر پابریکا ( پودر فلفل دلمه ای قرمز ) دو و نیم، پودر پیاز یک، آویشن دو و یک چهارم، نمک نیم پودر سیر دو، فلفل سیاه یک، فلفل قرمز نیم

ادویه فرانسوی :
رزماری چهار، آویشن سه، مرزه دو، ریحان یک، اسطوخدوس یک، رازیانه یک، برگ بو نیم، مرزنجوش یک

ادویه پای کدو حلوایی :
زنجبیل دو، دارچین یک چهارم، میخک دو، جوز هندی یک، هل نیم

ادویه پای سیب :
دارچین یک چهارم، جوز هندی سه، زنجبیل سه، هل نیم

ادویه گرام ماسالا :
چوب دارچین سه چهارم، میخک سه چهارم، تخم گشنیز چهار، زیره سبز یک، زیره سیاه یک و نیم، هل سبز سه چهارم، هل باد سه چهارم، دانه فلفل سیاه تازه یک، دانه رازیانه دو، زردچوبه یک چهارم، فلفل چپلی به مقدار لازم

 

*نکات مهم :*
خیلی ها با سلیقه خودشان و یا طبق فرهنگ و محلی که در آن زندگی می کنند، ادویه های مختلفی را استفاده می کنند ولی ترکیب اصلی و سنتی ادویه جات در غذاهای اصلی ایرانی اینها هستند و حالا خیلی ها این ترکیبات را استفاده نمی کنند بحث دیگری دارد و بعضی از غذاها هم هستند که در فرهنگ سنتی ایرانی نبودند و چند سالی هست که وارد شدند پس ادویه آن ها هم ایرانی نیست مثل خوراک های مرغ که اصلیت آن ها هندی هست مثل درست کردن کاری مرغ یا خورش کاری یا خورش گراماسالا و .. یا کنتاکی ها و پیتزا و لازانیا و .. که ایرانی نیستند. بجز این ها زردچوبه تقریبا در تمام غذاهای ایرانی استفاده می شود و یا برای پختن گوشت یا مرغ ایرانی ها از زردچوبه استفاده می کنند.

 

نکته مهمی هم که در استفاده از ادویه جات باید در نظر بگیرید و چیزی که خیلی مهم هست این است که برای اینکه عطر ادویه جات بیرون بزند موقع پخت غذا، باید حتماً آن ها را به مدت چند ثانیه در روغن تفت بدهید. مثلاً وقتی دارید مایه لوبیا پلو درست می کنید، پیازها که تفت داده شدند، ادویه ها را اضافه کرده و ۲-۳ ثانیه تفت بدهید و بعد باقی مواد را اضافه کنید. این کار باعث می شود عطر ادویه دو برابر شود و اسانس ها کاملا آزاد شوند. یا برای وقتی که قرار هست غذاها را آب پز کنید بهتر است از ادویه های پودر نشده استفاده شود مثلاً برای غذاهای گوشتی از هل یا دارچین درسته استفاده کنید که عطر بهتری به غذا می دهند.

 

   مقالات مشابه

آشنایی با ملزومات پرده
 
آشنایی با انواع میز اداری
 
آشنایی کامل با فرش پوست و چرم
 
آشنایی با چیدمان لوازم دکوری
 
آشنایی با خوشبو کننده های هوا قبل از خرید
 
ابعاد استاندارد میز مدیریت | آشنایی با میز مدیریتی
 
آشنایی با انواع مختلف گلدان های زیبا و جدید 2020
 
راهنمای انتخاب کتاب مناسب و آشنایی با انواع کتابخانه
 
انتخاب لامپ مناسب: راهنمای کامل برای آشنایی با لامپ‌های مختلف
 

گردآوری: بخش آشپزی


منابع : goonagoon.blogfa.com - amooattar.com - khorasannews.com

رازهای آشپزی

  • آشنایی با ادویه های غذاهای مختلف

   مطالب مشابه

آشنایی با هنر رفوگری
 
آشنایی با فرش همدان
 
آشنایی با عیب های چرخ خیاطی
 
آشنایی با سیل و روش های مقابله با سیل
 
آشنایی با فرش نایین
 
آشنایی با قابلمه مسی
 
آشنایی با خواص شیر اسب
 
آشنایی با هنر کچه دوزی
 
آشنایی با خواص کرن بری
 
آشنایی با جنگ های صلیبی
 


:: برچسب‌ها: آشنایی با ادویه های پرکاربرد آشپزی ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

راهنمای خرید کوله پشتی مدرسه

مجموعه: مهارتهای زندگی

با بازگشایی مدارس در آغاز سال تحصیلی، اشتیاق دانش آموزان جهت خرید وسایل نو از جمله: کیف و کفش و غیره افزایش می ‌یابد.

این روزها که بازار خرید لوازم مدرسه داغ است، باید دقت بیشتری در انتخاب کیف و کوله کرد. کیف ها و کوله های مدرسه انواعی چون محافظ ستون فقرات، چرخدار، اسپرت، کج و مانند آن را در برمی گیرد اما خوب است پیش از خرید، برخی نکات را رعایت کنید تا از خریدتان پشیمان نشوید.

 

ویژگی یک کوله پشتی مناسب

• همان گونه که می دانیم یکی از معمول ترین راه های بردن کتاب، دفتر و دیگر وسایل مورد نیاز به مدرسه کیف یا کوله پشتی می باشد که بوسیله آن حجم زیادی از دفتر، کتاب و لوازم التحریر جابجا می شود.

 

• کوله پشتی باید چرمی یا برزنتی باشد تا به راحتی تغییر شکل ندهد و شکل آن با قرار دادن کتاب، دفتر و ... تغییر نکند. یک کوله پشتی خوب برای مدرسه، باید بند پهنی داشته باشد تا وزن کیف با کمک شانه ها و مفصل ران قابل حمل باشد. داشتن یک لایه اسفنجی در پشت کیف باعث می شود فشار بر روی ستون مهر ه ها کمتر شود.

 

• خودتان را وزن کنید، عدد وزن تان را تقسیم بر 10 کنید. اگر در دوره دبستان یا راهنمایی درس می خوانید، وزن کیف و کوله‌ مدرسه‌ تان همراه با وسائل آن باید مقداری کمتر از 10 درصد وزن خودتان باشد.

 

• وزن کیف و کوله‌ دبیرستانی‌ها همراه با وسایلی که در آن می گذارند باید کمتر از 15 درصد وزن خودشان باشد.

 

• کوله‌ سنگین تر از حد مذکور باعث بروز مشکلاتی چون آرتروز شانه، فشار بر عضلات گردن و پشت، قوس ستون ‌فقرات و ناراحتی های عضلانی و استخوانی در نواحی اطراف کوله می شود.

 

• پهنای کوله برای استفاده‌ کودکان نباید از پهنای تنه‌ آنها تجاوز کند.

 

• اگر به جای کوله از کیف استفاده می کنید نیز در صورت سنگینی بیش از حد آن به استقبال ابتلا به آرتروز مچ و احساس درد در عضلات بازو رفته اید.

 

• کیف ها و کوله های تک بند که بندشان معمولا از یک سمت بدن بر دوش می افتد، در صورت استفاده‌ طولانی مدت سبب نامتقارن شدن ستون مهره ها و احساس درد در نواحی شانه، گردن و کمر می شود.

 

• بند کیف یا کوله حداقل باید شش سانتی متر عرض داشته باشد تا وزن آن با فشار بر رشته های عصبی یا نواحی گذر رگ‌های خونی باعث آسیب، ضعف و گزگز دست یا بازو و شانه نشود.

 

• کوله را طوری بر پشت خود قرار دهید که حین حرکت پیچ و تاب نخورد یا جا به جا نشود.

• بخش فوقانی کوله نباید بالاتر از شانه هایتان باشد. بخش تحتانی آن باید بالاتر از استخوان لگن و باسن قرار گیرد.

 

• کوله ای بخرید که دو بند شانه‌ای و یک بند کمری داشته باشد. بندهای کوتاه یا بلند شونده‌ قابل تنظیم، پهن و اسفنجی، با توزیع مناسب تر وزن، فشار و آسیب کمتری به بدن وارد می کند.

 

• حین خرید کیف افزون بر معیار پهنا و نرمی اسفنجی بند آن، دقت کنید که دسته‌ آن سفت، خشک و خیلی باریک نباشد.

 

• مشخص شده که درصد بسیار زیادی از دردهای دست، شانه، پشت و کمر دانش آموزان، طریقه‌ استفاده‌ نادرست از کوله پشتی و کیفشان است.

 

• کیف و کوله باید روی کمر بیفتد. هیچ وقت بندها را آن قدر شل و بلند نکنید که کوله روی باسن یا حتی زیر آن قرار گیرد.

 

• سعی کنید همواره کوله‌ خود را سبک نگاه دارید و آن را به گونه ای صحیح حمل کنید.

 

شرایط حمل کوله پشتی

در حالت طبیعی کوله پشتی پس از آویزان کردن باید حدود ۳ سانتی متر بالاتر از خط گودی کمر قرار گیرد. داشتن یک لایه اسفنجی در پشت کیف باعث می شود که فشار بر روی ستون مهره ها کمتر شود. استفاده نادرست از آن منجر به تغییر شکل اندام و افزایش احتمال ابتلا به ضایعات ستون فقرات درد در ناحیه کمر و ناهنجاری های قامتی می شود.

 

وزن کیف یا کوله پشتی باید ۱۵-۱۰ درصد وزن دانش آموز باشد یعنی اگر فرزند شما تقریباً" ۲۰ کیلو گرم وزن داشته باشد وزن کیف او با وسایل موجود در آن باید حدود ۲-۳ کیلو گرم باشد. حداکثر زمان برای حمل کوله پشتی ۳۰ دقیقه است و در صورت حمل آن بیش از ۳۰ دقیقه، باید وزن آنرا سبک تر کرد.

 

عوارض کوله پشتی های غیر استاندارد

استفاده از کوله پشتی های غیر استاندارد عوارضی چون ابتلا به کمر دردهای مزمن – گودی کمر – شانه های نامتقارن – تمایل شانه ها به طرف جلو و انحنای ستون مهره ها را در پی خواهد داشت. شیوع کمردرد، انحنای ستون مهره ها و خم شدن شانه ها به طرف جلو در میان دانش آموزان دختر بیشتر از پسران گزارش شده است.

 

نکته قابل توجه اینکه ناهنجاری های قامتی با تغذیه مناسب، ورزش، یادگیری اصول صحیح نشستن و راه رفتن، در مراحل اولیه قابل درمان است.

 

پس والدین گرامی:

شرایط یک کیف (کوله پشتی) خوب برای مدرسه آن است که:

 

   مقالات مشابه

انتخاب بهترین پارکت در صورت داشتن حیوانات خانگی
 
بهترین نرم افزار جهت طراحی فایل های برش لیزری
 
نکات کلیدی در تدوین طرح‌ توجیهی سازمان بنادر با استفاده از نرم افزار کامفار
 
راهنمای کامل خرید پادری
 
راهنمای کامل انتخاب دمپایی روفرشی
 
راهنمای کامل و نکات خرید توالت ایرانی
 
راهنمای کامل خرید جاکفشی مناسب برای منزل
 
انتخاب لامپ مناسب: راهنمای کامل برای آشنایی با لامپ‌های مختلف
 
آشنایی کامل با فرش پوست و چرم
 
اطلاعات کامل درباره سفره هفت سین

 

از سبک ترین مواد تهیه شده باشد.

بند اسفنجی و پهنی داشته باشد.

بندهای قابل انعطاف داشته و قابلیت تنظیم روی شانه ها و کمر را داشته باشد.

 

گردآوری : بخش اسرارخانه داری

مهارت های خانه داری

  • انتخاب مناسب ترین کیف مدرسه برای دانش آموزان

 

   مطالب مشابه

آنی‌وِر، آنی‌تایم؛ وقتی زبان انگلیسی اَخ است
 
آموزش ساخت شیلد صورت
 
ترفندهای ساده عکاسی با استفاده از صفحه موبایل
 
طرز تهیه کیک انگلیسی
 
شپردز پای انگلیسی؛ پُر از پروتئین و سبزیجات
 
زبان نقش و نگارهای فرش دستباف
 
طرزتهیه شیرینی زبان و پاپیون
 
طرز تهیه خوراک زبان گوساله
 
آشنایی با زبان های بدن که به شما در مصاحبه ها کمک می کنند
 
راهنمای پذیرایی از مهمانان

 



:: برچسب‌ها: راهنمای خرید کوله پشتی مدرسه ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

راهنمای خرید فرش دستباف ایرانی

مجموعه: فرش و گلیم

هنگام خريد فرش دستباف، يك كارشناس فرش باشيد

فرش دستباف يكى از عمده ترين صنايع دستى ايران به شمار مى آيد. فرش دستباف فرشى است كه عامل انسانى در شکل گیری آن دخالت دارد. فرش دستباف انواع و اقسام مختلفی دارد.

فرش ها و قالى هاى ايرانى انواع مختلفى دارند كه برخى از آن ها عبارتند از:
 قالى، فرش دستباف، فرش ماشينى، فرش شهرى، فرش روستايى و...

 

قالى:
قالى هاى كوچك و يا متوسط غالبا داراى نام گذارى خاص ترى هستند. در تمام مشرق زمين مسلمان نشين از جمله هند، كلمه "قالى" به طور كلى بيانگر قالى هاى گره اى است


فرش دستباف:
به فرشى گفته مى شود كه در شكل گيرى نهايى يعنى بافت، عامل انسانى، يعنى دست دخالت مطلق دارد


 مشخصات فرش دستباف:
فرش دستباف داراى سه مشخصه زير مى باشد:
•  داراى تار و پود مى باشد.
•  پرز داشته باشد.
•  پرزها دور تارها گره خورده باشد.

 انواع فرش دستباف:
• فرش دستباف پشمى: به فرشى كه تار و پود آن از جنس پنبه و پرز آن پشمى باشد مى گويند. لازم به ذكر است كه در ميان ايلات و عشاير به جاى نخ پنبه از پشم استفاده مى شود.


• فرش تمام ابريشم: به فرش هايى كه پرز و چله آن از ابريشم باشد، تمام ابريشم مى گويند.


• فرش گل ابريشم: در اين گونه فرش ها در نقش ها و دور حاشيه ها به جاى پرز پشمى از ابريشمى استفاده مى شود و معمولا چله اين گونه فرش ها از ابريشم است.


• فرش دستباف كف ابريشم: در زمينه اين گونه فرش ها به جاى پرز پشمى از پرز ابريشمى استفاده مى شود.

 

• قالی دستباف سوف: نوعى قالى است كه زمينه آن از پود ضخيم و نازك تشكيل شده و نقش گل و بوته ها پرزدار مى باشد.

فرش ماشينى:
به فرشى گفته مى شود كه علاوه بر مراحل اوليه توليد( تهيه نخ، رنگ و نقشه) شكل گيرى نهايى آن به وسيله ماشين است.


فرش شهرى:
فرشى است كه در كارگاه هاى جمعى و با نظارت توليد كننده و يا استاد كار و امكانات توليد انبوه ( كارگاه هاى رنگرزى، نقشه كشى، پرداخت و تكميل و يا بخشى از آنها) بافته شده باشد. استفاده از نخ هاى ظريف و ابعاد بزرگ و نقشه هاى پركارو دقيق و كثرت رنگ از مشخصات اين فرش هاست.


فرش روستايى:
 عمدتا در روستاها و به وسيله روستاييان يا عشاير با نقشه هاى ذهنى و يا سنتى و با استفاده از پشم ها و رنگ هاى محلى و در محل بافته مى شود. تعداد كم گره، استفاده از نخ هاى نسبتا ضخيم و پشمى، محدوديت رنگ و ابعاد تقريبا يكنواخت و معمولا كوچك پارچگى از مشخصات اين فرش هاست


گليم:
نوعى بافت پشمى تار و پودى است. از خصوصيات اين نوع بافت اين است كه داراى پرز نمى باشد


مراقب زينت زمين خانه هايمان باشيم!
فرش ها تابلو هايى هستند كه به جاى ديوارها، زينت بخش زمين خانه ما مى شوند. براى اينكه بتوانيم مدت زيادى از آن ها استفاده كنيم بايد به چند نكته دقت كنيم!

o  تا جايى كه امكان دارد از فرش ها در جاهاى مرطوب و يا فضا هايى كه در مقابل نور مستقيم خورشيد هستند استفاده نكنيد. اين كار به بافت فرش آسيب مى زند.


o سطوح زير فرش را با مواد شوينده اسيدى يا مواد شوينده اى كه خاصيت قليايى دارند تميز نكنيد.


o گذاشتن اجسام داغ وگرما زا (اتو و بخارى) روى فرش مى توانند به فرش آسيب بزنند و باعث تغيير رنگ در فرش شوند.


o بهترين روش براى شست وشوى فرش ها اين است كه آن ها را به شركت هاى معتبر قاليشويى بسپاريد.


هنری به مساحت خاک وطن
بيشترين مساحت ايران را فرش های دستباف و قالى هاى رنگارنگ پوشانده است:
 آذربايجان شرقى و غربى و اردبيل:
•  شهرهاى مهم قاليبافى: تبريز، هريس، قراچه، اردبيل و تكاپ.
•  نمونه اى از طرح های فرش دستباف: لچك و ترنج شاخه شكسته، لچك و ترنج شاه عباسى و...


 كردستان
•    شهرهاى مهم قاليبافى: سنندج و بيجار
•    نمونه اى از طرح ها: جقه چاركى، ماهى، بيد مجنون و...


 زنجان
•    شهرهاى مهم قاليبافى: افشار، بيدگينه و قلتوق
•    نمونه اى از طرح های فرش: ماهى در هم، گل سيب و...

 

 همدان
•    شهرهاى مهم قاليبافى: ملاير، اسد آباد، نهاوند
•    نمونه اى از طرح ها: گل و بوته، دسته گلى و...


 مركزى
•    شهرهاى مهم قاليبافى: اراك، سرابند، محال، مشك آباد
•    نمونه اى از طرح های قالی: ماهى در هم، گل حنايى، گل بته و...

 

  بیشتر بخوانید: آشنایی با فرش اراک

 

 قم
•    شهرهاى مهم قاليبافى: كهك، مركزى، جعفر آباد
•    نمونه اى از طرح های فرش دستباف: محرابى، شكارگاه، اسليمى و...

 اصفهان
•    شهرهاى مهم قاليبافى: كاشان، جوشقان و نائين
•    نمونه اى از طرح ها: گلدانى، گل فرنگ، ترنج لوزى و...


 كرمان
•    شهرمهم قاليبافى: راور
•    نمونه اى از طرح ها: گلشنى، ترنج و حيوان، گلشنى و تصويرى

جايگاه صنعت فرش در ايران:
فرش دستباف يكى از عمده ترين صنايع دستى ايران به شمار مى آيد و از گذشته هاى دور همواره در صدر سبد كالاهاى صادراتى غير نفتى ايران جاى داشته است. فرش از نقش مهم و قابل توجهى از منظر اقتصادى و معشيتى برخوردار بوده و به نوبه خود جايگاه ويژه اى در اقتصاد برخى خانوارها ايفا مى كند.


فرش ايران از لحاظ طراحى، نقاشى و ابعاد تجارى در بازارهاى جهانى در جايگاه ممتاز قرار داشته است. اين صنعت از لحاظ اشتغال زايى، ايجاد ارزش افزوده و ارزآورى سهم قابل توجهى در اقتصاد ايران دارد. اين صنعت ما كه قدمتى چند هزار ساله در فرهنگ جامعه ايرانى دارد به غير از بعد اقتصادى نشانه فرهنگ و هنر كشورمان به جهانيان نيز بوده است.

 

   مقالات مشابه


چه نوع توالت فرنگی و ایرانی خریداری کنیم؟
 
راهنمای کامل و نکات خرید توالت ایرانی


تابلو فرش دستباف هديه اى تصويرى:
اگر قصد هديه دادن به عزيزانتان را داريد بهترين هديه تابلويى از بهترين تصويرها با دست رنج هنر ايرانى است اين را هرگز فراموش نكنيد!

 

گردآوری: بخش فرهنگ و هنر

 



:: برچسب‌ها: راهنمای خرید فرش دستباف ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 آذر 1399 | نظرات ()