نوشته شده توسط : فروشگاه

۰۸/ ۷۶/۰۹؛ آغوش پس از آغوش، ریسه‌های طولانی

برترین‌ها: شاید کمتر کسی باشد که ۸ آذر سال ۷۶ را به‌‌خاطر نداشته باشد. حتی آن‌هایی که سن‌شان به آن زمان نمی‌رسد هم از حس‌وحال آن روز شنیده‌اند. حس و حالی عجیب که بی‌مثال بود! امروز، بیست‌وسومین سالروز بازی حماسی ایران و استرالیاست. روزی که تیم ملی ایران برای اولین‌بار پس از انقلاب راهی جام جهانی شد. به این بهانه‌، در این مطلب از حال و هوای آن روز به‌یاد ماندنی می‌خوانیم.

خبرورزشی در سالروز این روز نوشت: ۸ آذر سال ۷۶، چه روز محشری شد! چه روز بی‌نظیری! روز غوغا، روز غوغایی! روز پیروزی! علی دایی بود و احمدرضا عابدزاده، مگر می‌توانست تا نباشد؟ پشتوانه خط دفاع بود! کریم و استیلی، خداداد و محمد خاکپور! یادمان نمی‌رود نعیم سعداوی را که جای خود را به ابراهیم تهامی داد تا او، زمینه‌ساز گل اول باشد! ولی هنوز، یک-۲ استرالیا پیش است! مهدی مهدوی‌کیا، یک جوان نظیر خودش را در قلب دفاع می‌دید، مهدی پاشازاده! شاهرودی هوای سمت چپ را داشت که با منصوریان عوض شد!

تیم ملی، حمله می‌خواست و گل می‌خواست! روی حرکات تهامی، کریم گل اول را زد و روی فرار خداداد و یک، دوی او با علی دایی، عزیزی یک گل خدادادی زد! بازی ۲-۲ تمام شد! بازی جوری پیش برده شد توسط ملی‌پوشان ایران که باید استاد اسدی هم وارد زمین می‌شد! نتیجه ۲-۲ یعنی پیروزی، یعنی ظفر نمونه کامل! آن روز، ۱۴ مرد، حماسه آفریدند! ۱۴ مردی که قیامت به‌پا کردند! در ورزشگاه کریکت‌گراند شهر ملبورن! به روز ۰۸/ ۱۳۷۶/۰۹! بیست و سه سال قبل!

ایسنا هم در وصف آن روز نوشت: بدون شک تعداد بازی‌هایی که مقابل تلویزیون میخکوب شده باشید و از شدت استرس و فشار عصبی حتی نتوانید آب دهانتان را فرو دهید و نفس حبس شده‌تان را به بیرون منتقل کنید به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد؛ بازی ایران مقابل استرالیا در ورزشگاه کریکت ملبورن یکی از همین بازی‌هاست.

ساعت یک بعدازظهر روز شنبه ۸ آذر ۱۳۷۶، با ساعت‌های اداری شنبه‌های دیگر کمی تفاوت داشت. روز اول هفته یک اتفاق بسیار مهم قرار بود تمام مردم ایران را تحت تاثیر قرار دهد. مردم ایران در این ساعت شاهد حضور ملی‌پوشان ایران در استادیوم ملبورن کریکت برای مصافی مهم و هیجان‌انگیز بودند؛ دیدار برگشت تیم ملی ایران و استرالیا در مرحله پلی‌آف مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه.

در آن موقع خبری از بنزین ۳۰۰۰ تومانی، گوجه کیلویی ۱۹۰۰۰ تومانی، پراید ۱۰۰ میلیون تومانی، کرونا، خانه‌های گران و سرسام‌آور نبود. دغدغه اینترنت، روز و شب ایرانیان را فرا نگرفته بود و «سادگی» کلید واژه‌ای بود که زندگی مردم ایران با آن مفصل‌بندی شده بود و اثر و نشانه‌ای از بریزوبپاش‌های این روز‌های زندگی شهری دیده نمی‌شد.

آن روز فرصتی بود که کارمندان ادارات بهانه‌ای برای خود دست و پا کنند و برای چند ساعتی مرخصی بگیرند و برای دانش‌آموزان مدرسه مجالی باشد که بتوانند خود را به مریضی بزنند یا بهانه‌ای دیگر بیاورند تا روز اول هفته مدرسه نروند.

تمام مردم ایران با هر شرایطی که بود تلویزیون یا رادیوی خود را آماده کردند تا شاهد و شنوای این بازی حساس باشند. تیم ملی ایران در شرایطی پا به ملبورن گذاشت که دیدار رفت خود را مقابل استرالیا در ورزشگاه آزادی یک بر یک مساوی کرده بود و در این بازی مشخص می‌شد که چه تیمی مسافر پاریس و جام جهانی خواهد شد.

در هوای ۱۵ درجه بالای صفر شهر ملبورن، ساندرو پل سوت آغاز مسابقه را به صدا درآورد تا مهم‌ترین بازی تیم ملی ایران شروع شود. استرالیا در شروع کار طوفانی بود و در آغاز به دروازه ایران هجوم آورد تا در اول کار بتواند نبض بازی را در دست بگیرد، اما روحیه‌ای که به ملی‌پوشان تزریق شده بود، نگذاشت ایران در دقایق اول تسلیم استرالیا شود. وقتی از روحیه صحبت می‌کنیم یعنی مهار توپ با یک دست توسط عابدزاده که در حضور ۸۰ هزار تماشاگر استرالیایی با خنده و آرامش خود، به عنوان کاپیتان تیم، دلگرمی فوق‌العاده‌ای به هم‌تیمی‌هایش می‌داد.

قفل دروازه ایران در دقیقه ۳۲ شکسته شد و هری کیول، مهاجم جوان آن روز‌های استرالیا، توانست دروازه ایران را باز کند و استرالیا را یک بر صفر پیش بیندازد. ایران در ادامه به قول جواد خیابانی چیزی برای از دست دادن نداشت و باید تمام توان خود را برای بازگشت به بازی ارائه می‌کرد، ولی تلاش ایران در نیمه اول بی‌ثمر بود تا ایران در ۴۵ دقیقه اول بازی یک بر صفر بازنده به رختکن برود.

در نیمه دوم دروازه تیم‌ملی زودتر از تصور باز شد و آئورلیو ویدمار سه دقیقه پس از شروع نیمه دوم، گل دوم استرالیا را به ثمر رساند تا همه چیز به نفع استرالیا باشد.

ورق هنگامی برگشت که جیمی جامپ استرالیایی به میدان آمد و تور دروازه احمدرضا عابدزاده را پاره کرد. در آن هنگام بازیکنان ایرانی مورد تمسخر تماشاگران استرالیایی قرار گرفته بودند و آن لحظه بود که همه مردم ایران در ناراحتی و دل‌شکستگی شریک بودند. بازیکنان ایران در استرالیا تنها بودند و در یک هجمه تمام عیار باید به ادامه بازی فکر می‌کردند.

جواد خیابانی این اتفاق را در گزارش خود این‌طور بیان کرد: «در تهران نشان داده شد که چگونه اخلاق انسانی و اسلامی تماشاگران عزیزمان در ورزشگاه آزادی نمایان شد، اما مسائلی که استرالیایی‌ها به ما نسبت می‌دهند، خودشان انجام‌دهنده آن هستند و با حرکات غیرانسانی، مسائلی ضد اخلاقی را در ورزشگاه ایجاد کردند. این‌ها تفاوتی است که فرهنگ متمدن و اسلامی ما را با یک کشوری که ۱۲۰ سال بیشتر سابقه ندارد و توسط برخی از دریانوردان انگلیسی تاسیس شده است، نشان می‌دهد. باید نشان داده شود که نام ایران چگونه سال‌ها زنده است و سرزمین ما در اذهان باقی است. امیدواریم تیم ملی کشورمان، با بازی خوبش کار را دنبال کند.»

خنده‌ها و آدامس جویدن احمدرضا عابدزاده از نکات جالب توجه آن لحظه‌ها بود و نشان از دقایقی می‌داد که قرار است اتفاقی بسیار شیرین را رقم بزند.

مسابقه بعد از این نقطه عطف ادامه پیدا کرد. حالا همه به دنبال این بودند که ایران، غیرت خود را نشان دهد. این لحظه بود که ورق برمی‌گشت. این تیم ایران بود که موقعیت‌سازی می‌کرد. انگار تیم ملی ایران قدرت بلامنازعی بود که در مخمصه‌ای به نام پلی‌آف جام جهانی گیر کرده است.

این لحظه بود که جواد خیابانی جملاتی گفت که شاید در هیچ وقت از گزارش‌هایش سابقه نداشت. او با روحیه صادق و بدون هیچ اغراق گفت: «بچه‌ها باید باور کنند که می‌توانند به دروازه استرالیا حمله کنند و این را نشان دادند. ملی‌پوشان اگر نیمی از آنچه در تهران به نمایش گذاشتند را در این بازی ارائه دهند، می‌توانند دروازه استرالیا را باز کنند. بازگشت در این بازی کار سختی است، اما هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.»

بله هیچ چیز غیرممکن نبود. تمام ناممکن‌ها، به وقوع پیوست، آن هم جایی که هیچکس فکرش را نمی‌کرد. تیم ایران در زمین باید کار می‌کرد و روی زمین به دروازه حریف یورش می‌برد. اتفاقی که شروعش در دقیقه ۷۱ بود. خداداد عزیزی با تمام توانش به محوطه جریمه استرالیا حمله کرد و تا آنجایی که ممکن بود، توپ را به سمت دروازه برد و در نهایت کریم باقری که در بازی رفت غایب بود، گل اول ایران را به ثمر رساند.

حالا ایرانیان بودند که سر از پا نمی‌شناختند. ملی‌پوشان در ملبورن قفل دروازه حریف را باز کردند و مردم ایران ۱۴ دقیقه پر از هیجان و سختی را باید می‌گذراندند. سفیدپوشان ایرانی این بار منظم‌تر و متحدتر، خود را برای گل بعدی آماده می‌کردند. جواد خیابانی گفت: «زدن گل دوم آب سردی است بر پیکر تماشاگران حاضر در ورزشگاه.» این آب سرد در دقیقه ۷۵ ریخته شد.

مارک بوسنیچ شروع مجدد خود را انجام داد و کریم باقری با ضربه سر توپ را به نیمه زمین استرالیا روانه کرد. آنجا علی دایی منتظر بود که توپ را تصاحب کند. او پاس گلی داد که هیچ وقت فراموش نمی‌شود. خداداد عزیزی در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان قرار گرفت و همه چیز آماده بود تا انفجار و حماسه‌ای بزرگ رخ دهد: بعد از آن گل بود که تمام معادلات عوض شد. تیمی که حتی خوش‌بین‌ترین کارشناس‌ها هم به صعودش امیدی نداشتند، حالا در راه صعود به جام جهانی قرار داشت. استرالیا تعویض کرد. ایران که دو تعویض خود را در دقیقه ۵۲ و ۷۰ انجام داده بود، یک تعویض دیگر در اختیار داشت و ابراهیم تهامی را که در دقیقه ۷۰ به جای نعیم سعداوی به زمین آمده بود خارج کرد و علی‌اکبر استاداسدی را به میدان فرستاد تا قدرت دفاعی ملی‌پوشان افزایش پیدا کند.

۹۰ دقیقه به اتمام رسیده بود و داور وقت اضافه را ۸ دقیقه اعلام کرد؛ اتفاقی که در یک مسابقه فوتبال بسیار کم‌سابقه است، اما انگار قرار بود اتفاقات کم‌سابقه دست به دست هم دهند و یک رویداد بی‌نظیر را رقم بزنند.

همه منتظر سوت داور به نشانه پایان بازی بودند. داور به ساعت خود نگاه کرد. این یعنی پایان بازی نزدیک بود و خوشحالی مردم ایران تا ثانیه‌هایی دیگر طنین‌انداز می‌شد.

آخرین موقعیت استرالیا راه به جایی نبرد و ضربه دروازه برای ایران اعلام شد. احمدرضا عابدزاده هم خودش می‌دانست با ضربه به توپ، بازی به اتمام خواهد رسید. ضربه احمدرضا عابدزاده همان و سوت داور بازی همان. ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه صعود کرد. علی دایی و حمید استیلی ابتدا داور را در آغوش گرفتند و ملی‌پوشان ایران به زمین مسابقه آمدند و همه غرق در شادی بودند.

۲۳ سال از این اتفاق گذشته و هنوز مردم ایران از این بازی به نیکی یاد می‌کنند. این روز‌ها که فوتبال ایران درگیر حواشی مختلف شده و فدارسیون فوتبال و تیم ملی ایران در چالش‌های بزرگی قرار گرفته‌اند، باید روز‌هایی را به خاطر آورد که ملی‌پوشان ایران بدون هیچ چشم‌داشتی می‌جنگیدند و برای سرافرازی کشور خود تا سر حد توان مقابل حریف می‌ایستادند.

بعد از این پیروزی، خیابان‌های تمام شهرهای ایران دیدنی بود. شادی و همهمه‌ی عجیبی سراسر خیابان‌ها را فرا گرفته بود. همه‌ی ماشین‌ها بوق می‌زدند، مردم از شیشه‌ی ماشین‌ها بیرون آمده بودند، عده‌ای دستمال می‌چرخاندند، عده‌ای هم سوت و جیغ می‌زدند. تصاویر هیجان‌انگیزی از آن روز ثبت شده، پسرکی که از فرط خوشحالی با دوربینش می‌خواهد این لحظات را ثبت کند انگار که می‌داند شاید دیگر این اتفاق تکرار نشود و به سربازان داخل خیابان گل می‌دهد... حتی دخترانی که شاید خیلی اهل فوتبال نبودند هم در این شادی شریک بودند و ایران ایران سر دادند و شیرینی پخش کردند!

حالا بعد از گذشت سال‌ها چقدر دلِمان تکرار خاطراه‌ای مشابه می‌خواهد. یک شادی از ته دل، آن روزگار بدون کرونا و به‌دور از مشکلات حال حاضر... دلمان تنگ است... خیلی تنگ.

انتخاب لامپ مناسب: راهنمای کامل برای آشنایی با لامپ‌های مختلف


نحوه انتخاب لامپ کنار تخت خواب


معرفی انواع کتابخانه مدرن به همراه قیمت و خرید در سال ۹۹


راهنمای خرید سرویس غذاخوری ارزان، باکیفیت و زیبا به همراه قیمت


راهنمای خرید لامپ؛ نکاتی که باید قبل از انتخاب و خرید محصول روشنایی بدانیم


راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی


راهنمای خرید انواع میز جلو مبلی به همراه بررسی 

آشنایی با انواع لامپ


نحوه ساخت حباب های برفی


۰۸/ ۷۶/۰۹؛ آغوش پس از آغوش، ریسه‌های طولانی


طرز تهیه " ترشي مخلوط " همراه با عکس


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده به همراه فوت و فن قنادی ها


طرز تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید


نکته هایی برای خرید گوشی تلفن همراه


پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی مشاغل سخت 



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه تست فرانسوی؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر

ایرنا زندگی: همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه بخوریم؛ گاهی وقت‌ها هم لازم است این روند را تغییر دهیم و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری برویم. فرنج تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا با امتحان‌کردن آن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • شیر: ¼ پیمانه
  • نان تست: ۴ تکه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. شیر را با نمک، بکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۲. سپس تابه‌ای را روی حرارت قرار می‌دهیم و کره و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شوند.

۳. نان‌ها را درون مخلوط یکدست شده شیر و تخم مرغ بزنید و در تابه بگذارید تا سرخ شوند.

۴. عسل را داغ کنید و هر وقت رنگ تست‌ها طلایی شد روی آن‌ها عسل داغ بریزید و با میوه میل کنید.

۵. همچنین می‌توانید از انواع مارمالاد یا شکلات و خامه هم به‌جای عسل داغ و میوه استفاده کنید.


سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
تبدیل واحدهای اندازه گیری
ایده برای تبدیل لباس های قدیمی به لباس های مدرن
طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن
روش تهیه شور پاییزی + نکاتی برای تهیه شور
طرز تهیه کیک لبو
طرز تهیه چیز کیک به دو روش سرد و گرم
طرز تهیه کیک موز
طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت
طرز تهیه كيک سيب


:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ؛ طعمی متفاوت

وب‌سایت فرارو:  سمبوسه یکی از غذا‌های خوشمزه مخصوص جنوب ایران است که در حال حاضر در سراسر کشور به عنوان یک غذای محبوب و پر طرفدار شناخته می‌شود. عطر و طعم این غذای خوشمزه بیشتر به خاطر ادویه‌ها و چاشنی‌هایی است که در طبخ آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. سمبوسه معمولا در مهمانی‌ها و تولد‌ها هم بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، چون خیلی سریع آماده می‌شود و نسبتا غذای کم هزینه‌ای است لذا معمولا پای ثابت مهمانی‌های عصرانه و تولد است.

سمبوسه انواع مختلفی دارد مثل سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه مرغ، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه هندی که در این مطلب طرز تهیه سمبوسه مرغ را برای شما در نظر گرفته ایم. برای تهیه سمبوسه مرغ از نان لواش، مرغ، سبزیجات معطر، فلفل سیاه و قرمز و برخی مواد دیگر استفاده می‌شود.

مواد اولیه سمبوسه مرغ و قارچ

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • هویج کوچک ۱ عدد
  • ساقه کرفس ۱ ساقه
  • قرص استاک مرغ ۱ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • قارچ ورقه‌ای شده ۱۵۰ گرم
  • گشنیز تازه ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نان لواش به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

۱. نکات مربوط به مرغ

برای اینکه مرغ خوش طعم‌تر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس، پیاز و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند. استاک در انواع سوپ، سس و بسیاری از غذا‌های دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارد می‌توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت‌ها خریداری کنید.

۲. نکات مربوط به پیاز

خیلی از اوقات که برای خریدن پیاز به بازار‌های میوه و تره‌بار می‌رویم در مغازه رنگ‌های مختلفی از پیاز‌ها را می‌بینیم بدون توجه به اینکه هر کدام از این پیاز‌ها مصارف مشخصی دارند آن را می‌خریم در واقع دم دست‌ترین پیاز را انتخاب می‌کنیم غافل از اینکه ممکن است پیاز انتخاب شده برای مصرفی که در نظر داریم مناسب نباشد.

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز توضیح دهیم باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیاز‌ها است شروع کنیم این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم تری دارد از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز هست، می‌شود آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه هست.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد، فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند بنابراین معمولا برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

۳. نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای

همان طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می‌باشد که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است.

ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد لذا برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است تخم کمتری دارد و تند‌تر است برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است و بر عکس فلفل دلمه ماده بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ

۱. سینه مرغ را شسته با کمی نمک، فلفل، زردچوبه و مقدار کمی آب + قرص استاک + ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده + هویج + کرفس بپزید. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و تقریبا بی‌آب شود. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، سپس آن‌ها را ریش ریش کنید برای ریش ریش کردن سینه مرغ می‌توانید از همزن کمک بگیرید.

۲. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید در روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید گشنیز را هم تمیز بشویید، ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه‌ای و پیاز به مرغی که تفت خورده اضافه کنید بعد هم زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بعد از روی حرارت بردارید در صورت تمایل می‌توانید ۱ قاشق رب را هم تفت دهید و به مواد اضافه کنید. در مرحله بعد قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید در تابه‌ای جدا با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد بعد از سرخ شدن به مواد اضافه کنید.

۳. نان‌های لواش را در ابعاد ۷ در ۳۰ سانتی متری برش بزنید سپس مقداری از مخلوط آماده شده را روی لبه نان قرار دهید و گوشه نان را روی مواد برگردانید به طوری که یک مثلث درست شود. مثلث را مجددا روی نان برگردانید این کار را تا جایی ادامه دهید که قسمت کوچکی از نان باقی بماند این قسمت را کاملا به داخل مثلث‌ها برگردانید تا هنگام سرخ شدن مواد به بیرون نریزد.

۴. وقتی که همه سمبوسه‌ها را به روش گفته شده آماده کردید تابه‌ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد را انتخاب کنید تابه را روی حرارت قرار دهید حدود ۲ تا ۳ دقیقه بعد که جسم تابه گرم شد ۴ تا ۵ قاشق روغن مایع داخل آن بریزید وقتی روغن داغ شد سمبوسه‌ها را داخل تابه بچینید اجازه دهید سمبوسه‌ها کاملا طلایی شوند بعد با کمک کفگیر سوراخ دار آن‌ها را از تابه خارج کنید و داخل آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود فقط حواستان باشد سمبوسه‌ها را روی هم نگذارید تا خمیر نشوند.

۵. موقع سرو سمبوسه، آن‌ها را داخل آبکش فلزی پایه دار قرار دهید زیر آبکش یک سینی بگذارید و سینی را داخل فری که از قبل روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار داده اید قرار دهید حدود ۵ دقیقه که بماند هم روغن اضافه آن کشیده می‌شود هم اینکه گرم می‌شود توجه کنید نباید سمبوسه‌ها روی هم قرار بگیرند. می‌توانید سمبوسه را بعد از پیچیدن سرخ نکنید بلکه بسته بندی کنید داخل فریزر قرار دهید و موقع مصرف سرخ کنید.

۶. برای تهیه سمبوسه مرغ رژیمی می‌توانید پس از پیچیدن سمبوسه‌ها آن‌ها را در سینی فر بچینید و روی آن‌ها کمی روغن مایع بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا برشته شود می‌توانید گریل فر را در پنج دقیقه آخر روشن کنید تا سمبوسه‌ها برشته‌تر شوند.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

اسپاگتی با کره بادام زمینی؛ با رسپی مخصوص ریچل ری

برترین‌ها: به طور حتم هر هنری علاوه بر مهارت و تسلط، نیازمند شوق و استعداد ذاتی نیز می‌باشد. هنر آشپزی نیز از سایر هنر‌ها مستثنی نیست. هر سرآشپز به هنگام آشپزی اثر هنری خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ می‌کند تا بتواند علاوه بر رفع نیاز گرسنگی افراد، نیاز روحی آن‌ها به محبت، عشق و زیبایی را نیز برطرف کند.

بی شک هر هنرمندی، به واسطه‌ی روحیه‌ی شفاف و زیبایش تمایل زیادی به اشتراک هنر خود با دیگران دارد؛ و همین تمایل به آموختن هنر به افراد علاقه‌مند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترین بخشش‌ها و هدیه‌هاست. بسیاری از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتاب‌های آشپزی و برگزاری کلاس‌ها و ساخت برنامه‌های مربوط به آشپزی سعی در به اشتراک گذاشتن هنر بی‌نظیر خود در آشپزی دارند که برای علاقه‌مندان آشپزی بسیار مفید و کاربردی می‌باشد.

شاید بسیاری از غذا‌ها را پیشتر با رسپی‌های مختلف تهیه کرده و خورده باشید. اما آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذا‌هایی را با رسپی بهترین سرآشپز‌های دنیا امتحان کنید؟ ریچل ری بدون شک یکی از بهترین سرآشپز‌های حال حاضر می‌باشد که در سطح جهانی به شهرت و محبوبیت رسیده است.

ریچل ری کیست؟

ریچل ری متولد ۲۵ آگوست ۱۹۶۸ یکی از شناخته شده‌ترین آشپز‌های آمریکایی می‌باشد که با ساخت برنامه‌های متنوع توانست به شهرت برسد. بسیاری او را با عنوان ملکه غذا‌ها زود پخت و ارزان می‌شناسند. ریچل ری ادعا می‌کد که تهیه هیچ یک از غذا‌های او بیشتر از ۳۰ دقیقه زمان نمی‌برند.

خانواده ریچل ری در ماساچوست یک رستوران داشتند و او از همان دوران کودکی به آشپزی علاقه داشت. با گذشت زمان خودش هم رستورانی تاسیس کرد و توانست مشتریان زیادی را جذب کند. او در رستوران خود در معرض دید مشتریان خود به آشپزی می‌پرداخت و همین موضوع سبب گشت که توجه تهیه‌کنندگان تلویزیون به او جلب شود و بتواند مجری یک برنامه آشپزی در شبکه آشپزی آمریکا شود.

برنامه‌های مشهور و شناخته شده این آشپز مشهور شامل ۳۰ دقیقه وعده غذایی، سفر‌های خوشمزه ریچل ری و ۴۰ دلار در روز مخاطبان بسیار زیادی داشته‌اند و ریچل ری را به شهرت و ثروت بسیار زیادی رسانده‌اند. ریچل ری تا کنون توانسته سه جایزه امی را از آن خود کند. همچنین او چندین کتاب آشپزی نیز نوشته که به شهرت او در زمینه آشپزی بسیار دامن زده‌اند.
خوردن غذایی با رسپی مخصوص این سرآشپز مشهور می‌تواند با لذت چندین برابر برایتان همراه باشد. در ادامه با برترین‌ها و رسپی مخصوص ریچل ری برای غذایی بسیار لذیذ همراه باشید.

رسپی مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی

اسپاگتی از آن دسته غذا‌هایی است که به روش‌های مختلف طبخ و سرو می‌شود. شاید پیش‌تر اسپاگتی‌های مختلفی را امتحان کرده باشید، اما مطمئننا هنوز اسپاگتی‌های زیادی وجود دارند که با آن‌ها آشنایی ندارید و آن‌ها را امتحان نکرده‌اید. اسپاگتی با کره بادام زمینی یکی از پرطرفدارترین اسپاگتی‌ها می‌باشد که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و رسپی‌های مختلفی از آن در سایت‌ها و مجلات مختلف وجود دارد.

پختن اسپاگتی با کره بادام زمینی با رسپی مخصوص یک سرآشپز مشهور و شناخته‌شده می‌تواند برایتان لذت‌بخش‌تر بوده و طعم بی‌نظیر این غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص ریچل ری برای اسپاگتی با کره بادام زمینی را خواهید خواند. پس با برترین‎ها همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ فنجان سینه مرغ خرد شده
  • ¼ فنجان کره بادام زمینی صاف شده
  • ¼ فنجان آب سیب
  • ¼ فنجان سرکه
  • ¼ فنجان سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی تند
  • ۴۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۳ شاخه کرفس کامل (خرد شده)
  • ۴ عدد تربچه (خرد شده)
  • ۴ تا ۵ عدد پیازچه (خرد شده)
  • ۱ فنجان جوانه لوبیا
  • ¼ فنجان کنجد

طرز تهیه:

مرحله اول: یک قابلمه بزرگ آب را روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله دوم: کره بادام زمینی را در قابلمه‌ای بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه در فر قرار دهید تا کمی آب شده و صاف شود. (یا می‌توانید آن را داخلی ماهیتابه‌ای بریزید و روی شعله‌ی کم گاز قرار دهید تا صاف شود و سپس آن را در یک قابلمه بریزید.) آب سیب، سرکه، سس سویا، عسل، روغن و سس چیلی را به سس بادام زمینی اضافه کنید.

مرحله سوم: به محض جوشیدن آب، اسپاگتی‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به همان میزانی که روی بسته‌بندی اسپاگتی نوشته شده در آب و روی شعله بمانند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و روی آن‌ها آب سر باز کنید تا سرد شوند و بعد اجازه دهید که آب اسپاگتی‌ها برود.

مرحله چهارم: اسپاگتی‌ها، کرفس، تربچه، پیازچه، جوانه لوبیا و مرغ را داخل سس بادام زمینی بریزید و روی آن‌ها کنجد بریزید.

نکاتی در ارتباط با اسپاگتی با کره بادام زمینی

  • طرز تهیه بالا مناسب ۴ نفر می‌باشد.
  • ‌ می‌توانید به جای اسپاگتی از نودل نیز استفاده کنید.
  • میزان سس چیلی را به میزان طبع خود کم و زیاد کنید. 
 

چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم؟


نکاتی برای انتخاب حرفه ای ساعت دیواری


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


 

جدیدترین نقشه ساختمان سه بعدی


استفاده های مفید از قالب یخ


تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب


طرزتهیه بیف استروگانف به روش حرفه ای ها


آموزش تزیین کیک به روش حرفه ای ها


ترفندهای ساده آشپزی حرفه ای


نکاتی برای انتخاب خیاط خوب و حرفه ای


نکاتی برای پخت جوجه کباب حرفه ای


با رعایت این نکات در حرفه خود موفق شویم


طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادهای حرفه 



:: بازدید از این مطلب : 93
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت

وب‌سایت ایران‌کوک - نیلوفر بانو: خورشت ملاقورمه شمالی در گروه غذا‌های محلی گیلانی طبقه بندی می‌شود. خورشت ملاقورمه شمالی را می‌توانید در وعده‌های نهار و شام، با نان و یا با برنج میل کنید. می‌دانید که اگر به دنبال غذا‌های بدون گوشت باشید در بین غذا‌های شمالی انتخاب‌های زیادی دارید. این غذا هم جایگزین بدون گوشت و جالبی برای قورمه سبزی است. به خصوص اگر در خوردن حبوبات هم محدودیت داشته باشید.

راستی، فراموش نکنید موقع خرید بادمجان همیشه سعی کنید بادمجان‌های تازه را انتخاب کنید که تلخی و تخم کمتری دارند. بادمجان خوب سفت، سنگین و براق است و لکه ندارد. با انتخاب بادمجان خوب و مرغوب قطعاً ملاقورمه خوشمزه تری خواهید داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بادمجان ۱ کیلوگرم
  • گوجه ۵ یا ۶ عدد
  • سبزی ساطوری شده (جعفری و نعنا) ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • آبغوره به مقدار دلخواه
  • روغن به مقدار لازم
  • انار ترش به دلخواه

طرز تهیه

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب و نمک بخوابانید تا سیاهی و مزه‌ی تلخ بادمجان گرفته شود و روغن کمتری برای سرخ شدن مصرف شود.

۲. در این یکی دو ساعت، سبزی‌ها را بشویید و بعد از خشک شدن آن‌ها را خرد کنید.

۳. پیاز را خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید.

۴. حال نوبت آن است که بادمجان‌های ملاقورمه را آبکش کرده و آن‌ها را به پیاز اضافه کنید سپس آن‌ها را تفت دهید.

۵. یک پیمانه جعفری و نعنا را که ساطوری خرد کرده اید به پیاز و بادمجان اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط کنید.

۶. گوجه فرنگی‌ها را ریز رنده کرده و آن را به مخلوط اضافه کنید. (گوجه ملاقورمه را می‌توانید هم نگینی خرد کنید.)

۷. در آخر انار ترش تازه که فریز کرده اید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه و انار خوب مغز پخت شود و خورشت جا بیافتد.

خورشت ملاقورمه جا افتاده و خوشمزه را در ظرف سرو بریزید و همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

نکته‌های کلیدی تهیه خورشتت ملا قورمه گیلانی

  • در این غذا باید نسبت جعفری به نعنا ۲ به ۱ باشد.
  • اگر انار در دسترس ندارید می‌توانید به جای آن از آبغوره بیشتر به مقدار لازم استفاده کنید.
  • مثل خیلی از غذا‌های شمالی دیگر می‌توانید در اواخر پخت این خورشت هم روی آن یکی دو عدد تخم مرغ بشکنید و بگذارید خودش را بگیرد. کمی هم نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید و سپس سرو کنید.
  • به جای سبزی تازه می‌توانید از سبزی خشک هم در تهیه ملاقورمه استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید همراه پیاز می‌توانید یکی دو حبه سیر رنده یا خرد شده هم تفت بدهید.

 

توصیه های بسته بندی اثاثیه برای اسباب کشی


نکاتی برای تمیز کردن و بسته بندی مربا و مارمالاد


طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیش‌غذای رنگارنگ


وزارت کار: بسته معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی جدا از یارانه معیشتی است


جدیدترین کیک های خاص


جدیدترین مدل دستگیره در


جدیدترین مدل سفره های هفت سین


جدیدترین مدل درب های چوبی


جدیدترین مدل جاگلدانی


 

راهنمای خرید کتابخانه ، طبقه بندی هوشمندانه برای کتاب ها چند؟!


هدف از نوشتن طرح توجیهی (امکان سنجی) چیست؟


نکات کلیدی در تدوین طرح‌ توجیهی سازمان بنادر با استفاده از نرم افزار کامفار


راهنمای خرید سینی پذیرایی همراه با معرفی جدیدترین مدل های سینی




:: برچسب‌ها: خورشت ملاقورمه شمالی؛ غذایی به‌صرفه و بدون گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

اصول طبخ غذا

مجموعه: نکات مهم آشپزی

طبخ غذا اصول و قواعدی دارد که متاسفانه امروزه در سفره های ایرانی این اصول کمتر رعایت می شود. مهمترین این اصول به شرح زیر می باشد:

1-غذا باید به آرامی و با تأنی و در مدت زمان طولانی و با حرارت ملایم پخته شود.

استفاده از زودپز برای پخت غذا به دلیل وجود حرارت و فشار بالا باعث له شدن مواد داخل زودپز و متلاشی شدن این مواد می‌شود. در نتیجه غذای تهیه شده در زودپز نه تنها هیچ خاصیتی ندارد (بیشتر یک تفاله است تا غذا) بلکه به دلیل متلاشی شدن، سرطان‌زا نیز می‌باشد.

استفاده از مایکروویو برای پخت غذا به دلیل داشتن امواج مایکروویو و تخریب ساختار مولکولی غذاها مضر بوده و موجب سرطان می‌شود.

 

امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود پس از برخورد با ماده یا از آن عبور می‌کند و یا جذب آن می‌شود. این امواج جذب موادی که حاوی آب هستند مانند غذا و بدن انسان می‌شوند. قرار گرفتن در معرض تابش امواج مایکروویو می‌تواند به مرور موجب سوختگی‌های بافتی و آب مروارید شود. این در حالی است که بنا بر تحقیقات صورت گرفته تمام مایکروفر های موجود در بازار نشتی امواج دارند که بسیار خطرناک است.

 

همچنین استفاده از غذاهای مایکروویو شده باعث کاهش حافظه، لطمه به مغز، اختلال در تولید هورمون‌های مردانه و زنانه و کاهش و اختلال در سیستم دفاعی بدن می‌شود. همچنین برخورد مستقیم این اشعه با انسان باعث پاره شدن رشته‌های DNA بدن و به دنیا آمدن نوزادان ناقص‌الخلقه می‌شود.

 

علاوه بر موارد فوق برخی از غذاها همانند سیب زمینی اگر در مایکروفر گرم شود باعث لطمه شدید به مغز در حال رشد کودکان می‌شود. همچنين يكي ديگر از مضرات احتمالي دستگاه‌هاي مایكروویو در مورد گرم كردن دوباره غذاهاست که موجب بقای میکروب‌های غذا و تغییر ماهیت آنها شده که بسیار برای بدن آسیب‌زا است.

 

2-غذاها بایستی از مواد غذایی تازه تهیه شوند و از مصرف مواد فریز شده باید پرهیز کرد.

 

استفاده از غذاهای فریز شده و منجمد شده بسیار مضر است. در غذاهای فریز شده، ماهیت مواد غذایی دچار تحولاتی می‌شود که خواص و فواید غذا را تغییر داده و از بین می‌برد؛ در نتیجه بدن انسان را با کمبود مواد غذایی مفید روبرو می‌کند. همچنین نگهداری طولانی مدت این مواد در فریزر موجب تجمع مواد سرطان‌زا در غذاها می‌گردد. هر چه مدت فریز کردن غذاها طولانی‌تر باشد، مضرات آن نیز بیشتر است.

این در حالی است که اکثر بانوان ایرانی ماده غذایی خارج شده از فریزر را جهت استفاده در مایکروفر قرار می‌دهند که ضرر آن را برای بدن دو چندان می‌کند.

3- فلسفه نامگذاری آشپزخانه این بوده که محل طبخ آش و فراورده‌های آشی بوده است.

 

پایه سفره ایرانی آش بوده است. آش‌ها هم غذا هستند و هم دارو. متاسفانه امروزه خانواده‌های ایرانی کمتر از آش بهره می‌برند و یکی از دلایل مهم آن‌ها ایجاد ناراحتی‌های گوارشی می‌باشد. در صورتی که آش با مصلحات آن مصرف شود، نه تنها نفخ و سوزش معده ایجاد نخواهد کرد، بلکه سبب درمان و بهبود مشکلات گوارشی نیز می‌شود.

منبع : payam114

روش هایی برای افزایش فروش


چیدمان میز غذاخوری پایه (Basic)


راهنمای فروش خودروی دست دوم


جدیدترین نقشه ساختمان سه بعدی


هشدار رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری: شروع موج بعدی کرونا در تهران از دو هفته آینده!/ تعرفه آزمایش کرونا اعلام شد


روش هایی برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای یک هفته


پیشنهاد بیل گیتس برای خواندن 5 کتاب برای تابستان


پیشنهاداتی برای خرید هدیه برای بهترین دوست


ترفندی ساده برای تازه نگه داشتن لیمو برای یک ماه


 

 

اصول انتخاب فرش


اصول و راهنمای خرید میز ناهارخوری متناسب


آموزش گام به گام پاورپوینت (قسمت اول)


آموزش پاورپوینت – طراحی و زیباسازی اسلاید ها


چگونه ارائه ای عالی و تحسین برانگیز با ساخت یک پاورپوینت حرفه ای داشته باشیم



:: برچسب‌ها: اصول طبخ غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

نکاتی برای طبخ پاستا

مجموعه: نکات مهم آشپزی

نکاتی برای طبخ پاستا-اگر پاستاهایی که می‌پزید خوب و خوشمزه از آب در نمی‌آید این مطلب برای شماست احتمالاً دیده‌اید که ماکارونی یا دیگر پاستاهای بعضی‌ها خیلی خوشمزه می‌شود...

 

این خوش طعمی بی دلیل نیست و ترفندهایی دارد.

در این مطلب ترفندهای ساده‌ای ارائه می‌دهیم که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک می‌کند.

 پاستاهای خوبی انتخاب کنید .

 

هر پاستایی بنا به شکل و اندازه‌ی خود سُس متفاوتی می‌خواهد. برای انواع لوله‌ای شکل پاستاها باید سس‌های غلیظ‌‌تری آماده کنید.

 

برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی‌ها و ماکارونی‌های معمولی سُس‌های رقیق‌تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب‌تر است.

 پاستاها را با حرارت بالا بپزید.

 زمانی که آب جوش می‌آید و پاستاها را داخل آن می‌ریزید حواستان باشد که شعله‌ی گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که پاستاها یکدست پخته شوند.

 از جوشاندن زیاد پاستاها بپرهیزید.

 پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه می‌دهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته می‌شوند.

 پاستاها را آب نکشید.

 بعضی‌ها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آن‌ها را زیر آب می‌گیرند و حسابی شستشو می‌دهند. این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آن‌ها را در ظرف حاوی سس بریزید. هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاسته‌ی آن‌ها از بین می‌رود و به خوبی با سس مخلوط نمی‌شوند.

 به پاستاهایتان کمی پنیر رنده شده اضافه کنید.

 

کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن آن‌ها می‌شود. در ایتالیا معمولاً کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه می‌کنند.

منبع:تبیان

روش هایی برای افزایش فروش


راهنمای فروش خودروی دست دوم


روش هایی برای تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای یک هفته


پیشنهاد بیل گیتس برای خواندن 5 کتاب برای تابستان


پیشنهاداتی برای خرید هدیه برای بهترین دوست


ترفندی ساده برای تازه نگه داشتن لیمو برای یک ماه


روش های سالم برای پخت غذا


نکات مهم برای پخت سوپ


10 گام برای میلیونر شدن


 

  

معرفی انواع فایل های کشویی


بهترین نرم افزار جهت طراحی فایل های برش لیزری


معرفی انواع سبک های فایل اداری در دکوراسیون داخلی ادارات


راهنمای انتخاب بهترین فایل کشویی های موجود در بازار


مدل سینی های دکوری برای میز


6 نکته برای نصب فرش خانه


5 نکته در خرید برای انتخاب فرش


هفت گام برای نحوه نگارش مقاله isi – آی اس آی


کفپوش مناسب برای گرمایش از کف


 



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

ولید جوراب هوشمند با هدف حفاظت از نوزادان

مجموعه: اختراعات جدید

تولید جوراب هوشمند با هدف حفاظت از نوزادان
در قرن ۲۱ و با توجه به اینکه سرعت رشد تکنولوژی با سرعت نور برابری می کند !! از شنیدن هیچ خبری نباید متعجب شوید.یکی از آخرین دستاوردهای بشر جوراب هوشمند است که با هدف حفاظت از نوزادان تولید شده است.

 

شرکت Owlet اخیرا جوراب هوشمندی به بازار ارائه کرده است که به والدین این امکان را می دهد علائم حیاتی کودک خود را هنگام خواب روی یک تلفن هوشمند بررسی کنند. این جوراب هوشمند شرایطی را فراهم می کند که والدین نوزاد می توانند با اتصال آن به یک اپلیکیشن در گوشی هوشمند، میزان ضربان قلب و اکسیژن مصرفی کودک را کنترل کنند.

 

این جوراب فناورانه میزان ضربان قلب، سطح اکسیژن، دمای پوست، کیفیت خواب و همچنین وضعیت قرار گیری بدن کودک هنگام خواب را به تلفن هوشمند یکی از والدین و یا دستگاه دیگر متصل به اینترنت منتقل می کند.


 درحال حاضر در بازار مصرف کننده محصول مشابهی به این شکل وجود ندارد که به والدین میزان ضربان قلب و سطح اکسیژن مصرفی کودک را نشان دهد. البته محصولات مشابه دیگری که از سیستم Anglecare استفاده می کنند وجود دارد اما آنها مانند این وسیله قابل پوشیدن نیستند.

 

کرت ورکمن مدیر عامل شرکت اولت که این جوراب هوشمند را طراحی و تولید کرده است گفت: خرید یک دستگاه “پالس اکسیمتر” برای خانواده ها هزینه یک هزار دلاری به دنبال دارد. اما ارائه این جوراب هوشمند با قیمت معقول می تواند برای والدین آرامش خاطر به همراه داشته باشد.  پالس اکسیمتر (Pulse Oximeter) یا اکسیژن‌ سنج خون وسیله‌ ای است که با کمک آن می‌ توان میزان درصد اشباع اکسیژن خون سرخرگ انسان را اندازه‌ گیری کرد. ورکمن برای نخستین بار پس از تولد عموزاده های دوقلوی خود به طراحی این جوراب فکر کرد.


وقتی پای کودک در این جوراب قرار می گیرد، حسگرهای کوچک آن علائم حیاتی نوزاد را مونیتور کرده و اطلاعات آن را ارسال می کند. حتی مقایسه این اطلاعات ارسالی بین شبهای مختلف می تواند برای تشخیص شرایط نوزاد موثر واقع شود.
 والدین در هر ساعتی از روز می توانند از این جوراب هوشمند استفاده کنند اما استفاده از آن هنگام شب می تواند به افکار متعدد درباره نحوه تنفس کودک، عدم خفگی بر اثر تغییر وضعیت در خواب و خواب راحت نوزاد پایان دهد.

قبلا در ماه نوامبر سال ۲۰۱۲ اخباری منتشر شده بود مبنی بر اینکه گروهی از دانشجویان دانشگاه بیرمنگام در حال کار بر روی ایده تولید محصولی مشابه این جوراب هوشمند هستند. به نظر می رسد تلاش های همان دانشجویان باشد که منجر به تولید این محصول شده است.
منبع:barsam.ir

فیت بیت ساعت های هوشمند جدید عرضه کرد


Ritot ایده‌ای نو در دنیای ساعت‌های هوشمند


ساعت هوشمند 46 دلاری برای کودکان / عکس


رشد ۱۴.۵ درصدی بازار ساعت‌های هوشمند تا سال ۲۰۲۵


moto 360 ساعت هوشمند اندرویدی موتورولا


کنترل عملکرد خودرو با ساعت هوشمند


هر آنچه باید راجع به ساعت هوشمند بدانید


سلول خورشیدی فوق سبک برای شارژ ساعت‌های هوشمند


کاهش قابل توجه قیمت ساعت هوشمند سری ۵ اپل


 

  

پارامترهای مهم در انتخاب ساعت هوشمند و معرفی 5 ساعت برتر آمازون


روش کار حسگر ضربان قلب ساعت‌های هوشمند


بهترین ساعت هوشمند با قابلیت مکالمه


معرفی بهترین ساعت های هوشمند بازار


بهترین ساعت های هوشمند سال 2020 برای خرید


راهنمای خرید ساعت هوشمند و دستبند سلامتی


راهنمای خرید ساعت هوشمند ؛ نکات مهم و بهترین اسمارت واچ های 2019


راهنمای خرید ساعت مچی (صفر تا صد خرید ساعت)


راهنمای خرید مچ بند هوشمند


 



:: برچسب‌ها: تولید جوراب هوشمند با هدف حفاظت از نوزادان ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

نسل جدید پیام رسان اندروید آماده عرضه شد

مجموعه: اخبار تکنولوژی

گوگل در یک سال و نیم گذشته در حال طراحی نسل جدید پیام رسان برای کاربران آندروید بوده تا جایگزین سرویس پیام متنی غیرمطمئن و قدیمی شود و سرانجام محصول جدید را آماده عرضه کرده است.

به گزارش ایسنا، سرویس ارتباطات غنی (RCS) گوگل پاسخ اندروید به iMessage اپل است و از همه ویژگیهایی که این روزها اکثر اپلیکیشنهای پیام رسان دارند، برخوردار است.

 

گوگل در یک پست وبلاگ اعلام کرد قصد دارد رمزنگاری سرتاسری را ابتدا برای مکالمات دو نفره عرضه کند. توضیح مذکور این احتمال را تقویت کرد که چتهای گروهی رمزنگاری شده سرتاسری هم در راه خواهد بود.

 

این سرویس در مرحله بتا برای شماری از کاربران موجود خواهد بود و در سال آینده برای همه کاربران عرضه می شود.

 

رمزنگاری سرتاسری مانع از خوانده شدن پیامهای رد و بدل شده میان دو نفر حتی توسط گوگل می شود.

 

گوگل در سال ۲۰۱۶ با عرضه اپلیکیشن Allo وارد فضای پیام رسان رمزنگاری شده سرتاسری شد. این اپلیکیشن فورا انتقاد کارشناسان امنیتی را برای عدم فعال بودن ویژگیهای امنیتی آن به صورت پیش فرض، برانگیخت. گوگل دو سال بعد این پروژه را برای همیشه کنار گذاشت.

بر اساس گزارش تک کرانچ، گوگل این بار از گذشته درس گرفته و به محض این که  RCS فعال شود، پیامهای اندروید به صورت پیش فرض رمزنگاری سرتاسری خواهند شد و به وضعیت SMS برنمی گردند مگر این که کاربر به غیرفعال کردن RCS اقدام کند.

راهنمای کامل انتخاب گردنبند مناسب


راهنمای جامع انتخاب و خرید تبلت


جامع‌ترین راهنمای خرید تشک و نکات طلایی یک انتخاب خوب


راهنمای کامل خرید لوازم آشپزخانه


آموزش پاورپوینت


آموزش مقاله نویسی کامل و گام به گام به همراه مثال


چطور یک پاورپوینت عالی برای ارائه تهیه کنیم؟


آموزش گام به گام ساخت پاورپوینت برای ارائه (بصورت تصویری و با مثال)


راهنمای جامع خرید اتو مو


 

عنوان Cyberpunk 2077 با تأخیر برای کنسول‌های نسل نهمی عرضه می‌شود


توانایی شناخت فتوشاپ در عمق لایه ها


آموزش جامع دوره وردپرس و اکسل


نحوه تبدیل پاورپوینت به ورد


استفاده از لپ‌تاپ به‌عنوان نمایشگر دوم


آموزش گذاشتن صدا بر روی همه اسلایدهای پاورپوینت


قسمت اول: آموزش گام به گام پاورپوینت (PowerPoint)


ادغام ویدئوهای یوتیوب در ارائه‌های پاورپوینت


اینستاگرام، جای توئیتر را به عنوان منبع خبر می‌گیرد



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

جستجوی حیات فرازمینی؛ آیا تمدنی بیگانه منشأ موج رادیویی ناشناخته است؟ 

به گزارش  حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاره‌شناسان در یکی از گسترده‌ترین تحقیقاتی که تا کنون انجام گرفته است، در حال جستجو برای یافتن منشأ یک موج رادیویی هستند که به نظر می‌رسد از جهت ستاره پروکسیما قنطورس، نزدیک‌ترین ستاره به خورشید، به طرف زمین آمده است.

یک سال پس از کشف یک موج رادیویی ناشناخته توسط تلسکوپ پارکز در استرالیا، اخترشناسان با تجزیه و تحلیل آن هنوز نتوانسته‌اند عاملی زمینی (همچون تجهیزات مخابراتی یا ماهواره‌های عبوری) برای آن بیابند.

برای کارکنان پروژه ١٠٠ میلیون دلاری رصد امواج، دریافت موج‌هایی انفجاری از طریق رصدخانه گرین‌بانک در ویرجینیای غربی یا تلسکوپ پارکز در استرالیا امری عادی به شمار می‌رود. اما آنان تا کنون نتوانسته‌اند درباره این مورد آخر عاملی انسانی یا طبیعی پیدا کنند.

آنچه این موج رادیویی را منحصر به فرد کرده این است که این اولین موج در نوع خود بوده که در تمام طول فعالیت تلسکوپ‌های رادیویی به سمت فضا نشانه رفته‌اند.

پروژه رصد امواج رادیویی برای یافتن نشان از حیات فرازمینی در سال ۲۰۱۵ توسط یوری میلنر، سرمایه‌گذار بزرگ علم و فناوری در دره سیلیکون در کالیفرنیا راه‌اندازی شد. تلسکوپ‌های رادیویی وابسته به این مرکز سالانه میلیون‌ها ستاره نزدیک به زمین را شنود می‌کنند تا نشانی از امواج صوتی بیگانه یا سرگردان بیابند.

با این حال کار برای ردیابی و شناسایی امواج رادیویی بیگانه بسیار پیچیده و دشوار است همچون یافتن سوزنی در انبار کاه چرا که زمین بی‌وقفه و در مقیاسی میلیاردی توسط امواج رادیویی مختلف حاصل از انفجار‌ها و فعل‌و‌انفعالات کهکشانی بمباران می‌شود.

در سال ۱۹۹۷ یک پیام رادیویی ناشناس توسط نهاد‌های آمریکایی یافت شد، اما مدتی بعد معلوم شد این موج متعلق به فضاپیمای سوهو بوده است که در ماموریتی مشترک میان ناسا و آژانس فضایی اروپا خورشید را رصد می‌کند. از این رو دانشمندان نتیجه‌گیری سریع بر اساس داد‌ه‌های ناکافی را رد می‌کنند.

موج رادیویی ناشناخته که در دست بررسی است از سمت ستاره پروکسیما قنطورس می‌آید که در فاصله ۴ سال نوری از زمین قرار دارد. این غولی گازی در کمربند قابل سکونت‌اش، یعنی منطقه‌ای که می‌تواند حیات در آن به وجود آید، سیاره‌ای مشابه زمین به نام پروکسیما دارد هرچند وجود آب در آن ثابت نشده است.

پیشتر دانشمندان در سال ۲۰۱۷ با مدل‌سازی رایانه‌ای نشان داده بودند که اگر این سیاره جوی مانند جو زمین داشته باشد، تشعشعات شدید و شعله‌های مهیب گرمای بسته از ستاره اصلی در مدت کوتاهی می‌توانند آن را از بین ببرند.

پاره‌ای از دانشمندان هرچند منشأ حیات فرازمینی در فضا را رد نمی‌کنند، با این حال می‌گویند احتمال اینکه چنین حیاتی در منظومه همسایه وجود داشته باشد بسیار کم است.


 


لوئیس دارتنل، متخصص نجوم و استاد ارتباطات علمی در دانشگاه وست مینستر می‌گوید: «اگر حیاتی فرازمینی در آن ناحیه وجود داشته باشد پس تقریبا قطعی می‌توان گفت باید در مقیاس وسیع‌تری در سراسر کهکشان نیز گسترش یافته باشد. شانس اینکه در سراسر کهکشان و با وجود ۴۰۰ میلیارد ستاره تنها دو تمدن وجود داشته باشند و آن دو هم دقیقا کنار هم ایجاد شده باشند، چیزی است که فراتر از مرز‌های عقل و منطق است.

 

آموزش پاورپوینت


چطور یک پاورپوینت عالی برای ارائه تهیه کنیم؟


آموزش گام به گام ساخت پاورپوینت برای ارائه (بصورت تصویری و با مثال)


آشنایی با میکروسکوپ و انواع آن


آشنایی با انواع ویلچر


آشنایی با ابزار پاکسازی پوست ( میکرودرم و اسکین اسکرابر )


بدون آشنایی با انواع ریش تراش، اقدام به خرید نکنید!


آشنایی با انواع کابل های انتقال تصویر – 

چند پیشنهاد برای یک آخر هفته فرهنگی


4 ابزار پایه با کاربرد وسیع در فتوشاپ


هفته مد بین المللی اسلامی در استانبول برگزار شد!!!


جستجوی حیات فرازمینی؛ آیا تمدنی بیگانه منشأ موج رادیویی ناشناخته است؟ 


نحوه تبدیل پاورپوینت به ورد


آموزش گذاشتن صدا بر روی همه اسلایدهای پاورپوینت


قسمت اول: آموزش گام به گام پاورپوینت (PowerPoint)


ادغام ویدئوهای یوتیوب در ارائه‌های پاورپوینت


آشنایی با ثروتمندترین خواهران هالیوود+عکس

انتهای پیام/ 



:: برچسب‌ها: جستجوی حیات فرازمینی؛ آیا تمدنی بیگانه منشأ موج رادیویی ناشناخته است؟  ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 | نظرات ()