نوشته شده توسط : فروشگاه

علی فتح‌الله‌زاده: آقای وزیر ورزش عزیز! استقلال ۴ بار به فینال آسیا رسیده است

مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات

تاریخ انتشار : یکشنبه, 30 آذر 1399 12:28


مدیر عامل پیشین باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات مسعود سلطانی‌فر به خبرورزشی گفت: شما همه امکانات را برای پرسپولیس فراهم کردید و بازی‌های داخلی این تیم راهم لغو کردید اشکالی ندارد ولی ای‌کاش اشاره‌ای هم به افتخارات آسیایی استقلال می‌کردید.

  لیگ قهرمانان آسیا؛ علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل سابق باشگاه استقلال که دو بار با این تیم به عناوین دومی و سومی آسیا رسید از اظهار نظر وزیر ورزش در مورد افتخارات باشگاه‌های ایرانی در آسیا دلخور است.

 

علی فتح الله‌زاده در این مورد به همکار ما گفت: «قبل از هر چیز باید بگویم به عنوان یک ایرانی دلم برای گل‌محمدی سوخت چون پرسپولیس می‌توانست برنده شود و جام را بالای سر ببرد. به نظر من فرصت بسیار خوبی نصیب این تیم شده بود و می‌توانست قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود اما دو اشتباه بد باعث ناکامی نماینده ایران شد.»

 

فتح‌الله‌زاده در ادامه گفت: «وزیر محترم ورزش گفته بود قبلا سپاهان و ذوب‌آهن به فینال آسیا رسیده بودند و امیدوارم این‌بار پرسپولیس قهرمان شود اما محض اطلاع ایشان استقلال تا حالا ۴ بار به فینال آسیا رسیده که حاصل آن 2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی بوده و به همین دلیل استقلال همچنان پرافتخارترین تیم ایرانی در آسیا ست اما چطور می‌شود وزیر ورزش به این مسئله اشاره نکند؟! این که شما همه امکانات را برای پرسپولیس فراهم کردید و بازی‌های داخلی این تیم راهم لغو کردید اشکالی ندارد ولی ای‌کاش اشاره‌ای هم به افتخارات آسیایی استقلال می‌کردید و یادتان نمی‌رفت تیم ما ۴ بار به فینال آسیا رسیده، دو بار قهرمان شده و ۷ بار در آسیا روی سکو رفته است.»

 

مدیرعامل سابق و پرافتخار استقلال در پایان گفت: «باور کنید هر تیمی از ایران به آسیا می‌رود، محترم است به قول علی آقای پروین بازی با اولسان یک بازی ملی بود ولی ای‌کاش دوستان استقلال را هم به چشم یک تیم ملی نگاه می‌کردند.

میز ناهارخوری
میز جلومبلی
طبقه دیواری
کتابخانه
جاکفشی

سالی که ما در آسیا سوم شدیم، بلافاصله پس از بازی با سپاهان در اصفهان به مصاف بوریرام تایلند رفتیم که خسرو حیدری مصدوم شد اما دوستان هیچ کدام از بازی‌های استقلال را لغو نکردند در حالی که سه بازی پرسپولیس به خاطر فینال آسیا لغو شد. با تمام این اوصاف معتقدم نایب قهرمانی آسیا که ما هم با ناصر حجازی عزیز به آن رسیدیم، عنوان ارزشمندی است و من به نوبه خودم این عنوان را به همه دوستان پرسپولیسی تبریک عرض می کنم.

مبل و صندلی انتظار
صندلی اداری
میز اداری
کمد فایل و قفسه اداری
سایر لوازم اداری


:: برچسب‌ها: علی فتح‌الله‌زاده: آقای وزیر ورزش عزیز! استقلال ۴ بار به فینال آسیا رسیده است ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

آشپزی هم فوت و فن د‌ارد‌!

مجموعه: نکات مهم آشپزی


همهٔ آشپزها از مواد‌غذایی یکسانی استفاد‌ه می‌کنند‌، اما د‌ست‌پخت‌ها قابل مقایسه نیستند‌. برای بهتر کرد‌ن طعم و عطر و ظاهر غذایشان روش‌های ساد‌ه‌ای وجود‌ د‌ارد‌ که با کمک آنها می‌توانید‌ به یکی از بهترین آشپزها د‌ر میان د‌وستان و اقوام تبد‌یل شوید‌.

 

▪ نگه‌د‌اری از آب مرغ و سبزیجات

هرگاه آب مرغ، گوشت یا سبزیجات شما زیاد‌ آمد‌، د‌ور نریزید‌؛ بلکه آب را د‌ر قالب یخ بریزید‌ و د‌ر فریزر بگذارید‌ و هربار که بخواهید‌ سوپ یا خورشتی د‌رست کنید‌ می‌توانید‌ از یک یا چند‌ قالب آب مرغ یا گوشت یخ زد‌ه استفاد‌ه کنید‌.

 

▪ سبز ماند‌ن جعفری

همیشه د‌ر پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید‌ تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود‌.

▪ افزایش غلظت سوپ

 

برای غلیظ کرد‌ن سریع یک سوپ خانگی، کمی پورهٔ سیب‌زمینی قبل از سرو کرد‌ن به آن اضافه کنید‌ و یا کمی آرد‌ گند‌م یا جوانه گند‌م د‌ر حین پخت به آن اضافه کنید‌.


لامپ و چراغ
چراغ تزئینی
لوازم جانبی نور و روشنایی
ابزار آلات

▪ جذب چربی از سوپ یا خورش

برای برد‌اشتن چربی از یک سوپ یا خورش د‌ر کیسهٔ نایلونی تمیزی، چند‌ قطعه یخ بیند‌ازید‌ و د‌ر آن را محکم ببند‌ید‌ و د‌ر ظرف غذا بیند‌ازید‌. چربیها به د‌ور یخ جذب شد‌ه و شما به آسانی می‌توانید‌ آنها را برد‌ارید‌.

▪ جلوگیری از تغییر رنگ کلم قرمز

اگر کلم قرمز شما د‌ر هنگام پخت آبی یا بنفش باشد‌، به آب کمی سرکه اضافه کنید‌ تا کلم بار د‌یگر قرمز شود‌.

▪ تشخیص پخته بود‌ن اسپاگتی

 

برای آزمایش پخته بود‌ن اسپاگتی، یک قطعه از آن را روی د‌ر قابلمه بگذارید‌، اگر چسبید‌، اسپاگتی پخته است.


پوستر و کاغذ دیواری
پارکت
دیوارپوش ساختمان
پوشش کف و سقف


:: برچسب‌ها: آشپزی هم فوت و فن د‌ارد‌! ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه کدوی شکم پر رژیمی

مجموعه: غذاهای رژیمی
مواد لازم :


 کدو سبز متوسط  ۴ عدد
 نمک و فلفل کمی
 کره  ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط خرد شده یک عدد
 سیر خرد شده یک عدد
 خرده نان خشک  یک سوم پیمانه
 پنیر مازارلای رنده شده  حدود ۲ پیمانه


طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.


کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.

منبع : khorasannews.com

 


مخزن مایع دستشویی
ست سرویس بهداشتی
بوگیر و خوشبو کننده هوا
توالت فرنگی
توالت زمینی


:: برچسب‌ها: طرز تهیه کدوی شکم پر رژیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

3 غذای رژیمی با کلم بروکلی

مجموعه: غذاهای رژیمی
اگر تا بحال از کلم بروکلی استفاده نکرده اید دستور پخت های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید.

قطعا شما از خواص بیشمار کلم بروکلی و ضرورت استفاده از آن آگاه هستید. این سبزی کم کالری و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر می باشد. علاوه بر همه اینها منبع فوق العاده غنی از آنتی اکسیدانها و مواد شیمیایی گیاهی محسوب می شود. اگر تا بحال از این سبزی منحصر بفرد استفاده نکرده اید دستور پخت های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید:

1 - بروکلی چرب
2 فنجان بروکلی را بخار پز کنید تا نرم شوند، سپس آنها را به یک غذاساز منتقل کرده و یک عدد آووکادو خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 تا 10 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده، یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده، کمی فلفل سبز تند خرد شده، یک چهارم فنجا ن گشنیز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و کمی نمک را به بقیه مواد درون غذاساز اضافه می کنیم وتا جایی که یک مخلوط همگن بدست آید هم می زنیم. می توانید این غذا را با کاسنی و کرفس نیز سرو کنید.

حوله
دمپایی
بند سیار
پرده حمام
لیف


2 - بروکلی با سس فتا
2 فنجان کلم بروکلی را بخارپز کرده و کنار می گذاریم. در یک تابه نچسب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف یک پیاز ریز شده و پخته و 2 حبه سیر رنده شده را می ریزیم و تفت می دهیم تا همه آنها نرم شوند. بروکلی را به این مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا وقتی پیازها بیرنگ شوند. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را به مواد تابه اضافه کرده و مواد را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و نصف فنجان پنیر فتا ، یک چهارم فنجان آب و سبزیجاتی مانند جعفری یا شوید را به آنها می افزاییم و هم می زنیم تا نرم و یکدست شوند.

3 - پوره بروکلی
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک  گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده  و به آن می افزاییم و به مدت 8 دقیقه تفت می دهیم، سپس سه چهارم فنجان آب اضافه کرده و شعله را زیاد کرده  تا نرم شوند(حدود 5 دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آنها اضافه می کنیم. می توانیم این مخلوط را له کرده و بصورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل طعم دار کنیم. این پوره را می توان به جای پوره سیب زمینی به عنوان یک پوره کم کالری و سالم سرو کرد.

منبع :parsivenus.com

 

سرویس خواب
پتو
بالش
کوسن
رو بالشی
تخت خواب
کمد لباس و ارگانایزر
پاف و بین بگ
پادری


:: برچسب‌ها: 3 غذای رژیمی با کلم بروکلی ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز

مجموعه: آموزش شیرینی پزی


با این شیرینی های خوشمزه و زیبا به استقبال نوروز بروید.

 

مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز :

 آرد سفید ۲۵۰ گرم 
 پودر قند  ۱۰۰ گرم
 روغن جامد  ۸۵ گرم
 کره ۸۵ گرم 
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
رویال آیسینگ (برای تزئین روی شیرینی) به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز :

برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود. تخم مرغ و اسانس را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

 

در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاید.

 

خمیر را داخل نایلون به مدت ۳ ساعت استراحت بدهید.

 

خمیر را بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.

 

به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار می دهیم تا بپزد (مواظب باشید نسوزد)

 

بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی می کنیم.

 

سایر نکات

موقع قالب زدن اگر حس کردید خمیر چسبناک است باز هم آرد نشاسته به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبد. (آرد معمولی اضافه نکنید).

می توانید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگ آن بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز را روی آن دربیاورید بعد داخل فر بگذارید.

روغن جامد را حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بگذارید تا دوباره سفت شود بعد استفاده کنید باز هم تاکید می کنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر شود می سوزد.

 

منبع : sarashpazpapion.com

 

فرش دستبافت
فرش ماشینی
گبه دستبافت
کلاژ، پوست و فرش رنگ شده
تابلو فرش
گلیم دستبافت
فرش قدیمی
روفرشی
نمد فرش
موکت
پشتی


:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی به شکل حاجی فیروز ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

مجموعه: آموزش شیرینی پزی

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم برای نان پسته :

 آرد چهار و یک دوم پیمانه 
پودر شکر   65 گرم
 کره (به دمای محیط رسیده)  125 گرم
 خمیرمایه  10 گرم
 تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) یک عدد
روغن زیتون 45 گرم
شیر 100 میلی لیتر

 

مواد لازم میانی نان پسته :

 پسته (ریز خردشده) یک و یک دوم پیمانه 
 سرشیر  200 گرم
 پودر شکر 65 گرم 

 

طرز تهیه نان پسته :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.

 

خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

 

حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

 

نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir

 

پاورپوینت دانش آموزی
مقاله و تحقیق دانشجویی
پاورپوینت علمی
سی ان سی و پرینتر سه بعدی و لیزر
گرافیگ
متفرقه
معماری
کتاب
طرح توجیهی و کارآفرینی


:: برچسب‌ها: طرز تهیه نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

ته چین مرغ در فر

مجموعه: آموزش انواع غذاها

ته چین مرغ یکی از غذاهای سنتی و مجلسی خوشمزه ای است که به صورت های متفاوت پخته می شود. می توانید ته چین را در فر یا قابلمه یا قالب و یا داخل تابه های رژیمی بپزید.

مواد لازم برای ته چین مرغ :

 مرغ  2 تکه
ماست پرچرب  1 لیوان
زرده تخم مرغ  2 عدد 
زعفران   به مقدار لازم
دارچین  به مقدار لازم
نمک و فلفل  به مقدار لازم 
روغن مایع   به مقدار لازم
برنج  2 پیمانه

طرز تهیه ته چین مرغ :

برای پخت ته چین، ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زعفران بپزید.

برنج را خیس کنید آب برای برنج داخل قابلمه بریزید، و اجازه بدهید بجوشد. مرغ های پخته شده را ریش کنید و کنار بگذارید. برنج را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید برنج بجوشد برنج را کمی زنده تر بردارید و آبکش کنید.

تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس زعفران و نمک و فلفل سیاه و دارچین و وغن مایع را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.

اگر خواستید برنج تان 2 رنگ شود مقدار کمی از برنج را سفید کنار بگذارید و مقداری از مایه ی ماستی کنار بگذارید و بقیه ی برنج را داخل تخم مرغ و زعفران بریزید و هم بزنید.

کف قابلمه ی تفلون تان را چرب کنید و از برنج و ماست و تخم مرغ را داخل آن بریزید و فشار بدهید. سپس مرغ های ریش شده را روی آن پخش کنید و برنج سفید را روی آن بریزید و فشار بدهید. بعد در آخر از مایه به اطراف برنج و دور تا دور آن بریزید.

سپس در قابلمه دمی بگذارید و در آن را ببندید. و زیر شعله را زیاد کنید، زمانی که بخار کرد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید تا دم بکشد. در آخر آن را به صورت قالبی برگردانید.

هرگز زیر برنج را زودتر از زمان سرو خاموش نکنید زیرا ته دیگ و دور تا دور آن نرم می شود. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه ته چین گوشت)

طرز تهیه ته چین مرغ برای 6 نفر در فر :

برای پخت ته چین مرغ در فر، برای 6 نفر باید مواد لازم بالا را 2 برابر کنید. و سپس همان مراحل بالا را انجام بدهید، فقط در زمان پختن به جای قابلمه از ظروف پیرکس یا قالب استفاده کنید. تابه ی پیرکس تان را چرب کنید و از برنج زعفرانی کف تابه بریزید و آن را پهن کنید، سپس با قاشق آن را فشار بدهید بعد مرغ های ریش شده را بریزید و روی آن برنج ساده بریزید و فشار بدهید مایه ی زعفرانی را با قاشق دورتادور آن را بریزید.

و روی آن را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید ظرف تان را داخل فر قرار بدهید، اجازه بدهید زیر آن طلایی شود سپس فویل را از روی آن بردارید و داخل ظرف سرو برگردانید.

  بیشتر بخوانید:  تزیین ته چین

طرز تهیه ته چین قالبی :

برای طرز تهیه ته چین قالبی، لازم نیست از برنج سفید استفاده کنید. قالب را چرب کنید و برنج زعفرانی بریزید و سپس مرغ ها را بریزید و فشار بدهید و روی آن ها برنج زعفرانی بریزید و فشار بدهید، سپس روی قالب را فویل بکشید و چند سوراخ بزنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید زمانی که اطراف آن طلایی شد می توانید فویل را بردارید و روی آن را روشن کنید تا کمی طلایی شود. سپس آن ها را داخل ظرف برگردانید.

نکته برای پخت ته چین مرغ :

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و ...) قبل از اینکه برنج اضافه کنید مقداری نگه دارید و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بریزید تا ته چین تان قالبی در بیاید.

اگر دوست دارید برنج ته چین تان به هم بچسبد می توانید از تخم مرغ کامل استفاده کنید.

اضافه کردن دارچین بوی زخم مرغ و تخم مرغ را می گیرد.

می توانید از ماهیتابه رژیمی دوطرفه برای پخت ته چین استفاده کنید فقط بعد دم کشیدن برنج در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و آن را برگردانید و باز در آن را باز بگذارید تا طرف دیگر هم سرخ شود. اگر در آن را ببندید سرخ می شود اما خشک نمی شود و نرم می ماند.

برای پخت ته چین در فر، را می توانید هم از قالب استفاده کنید هم از ظروف پیرکس.

برای پخت ته چین مرغ در ظرف پیرکس در فر نسبت به بقیه ی روش ها به زمان بیشتری نیاز دارید.

گردآوری: بخش آشپزی

 

کاسه و پیاله
سینی
شیرینی خوری
بستنی خوری
میوه خوری
پارچ، بطری و لیوان
قاشق، چنگال و کارد
آسیاب نمک و فلفل
سس خوری و آبلیمو خوری
سرویس قاشق، کارد و چنگال
سرویس غذاخوری
کلمن و فلاسک
ظروف یکبار مصرف
ابزار مهمانی
بشقاب
رومیزی، رانر و زیر بشقابی
سفره
معرفی سایت های جالب
سایر لوازم آشپزخانه


:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی

مجموعه: آموزش انواع غذاها

کوفته هلو، یکی از غذاهای سنتی شیراز است، که با توجه به تصورات اشتباهی که فکر می کنند، داخل آن هلو است. این غذا هلو ندارد فقط به خاطر شباهت ظاهر آن با هلو این اسم روی آن گذاشته شده است. بهتر است آن را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای کوفته هلوی شیرازی:

 گوشت چرخکرده 500 گرم
 هویج رنده شده  2 عدد
آرد نخودچی  4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 زردچوبه به مقدار لازم

 

مواد میانی کوفته :

گردو   به مقدار لازم
 پیاز سرخ کرده بدون روغن به مقدار لازم 
کشمش  به مقدار لازم 

 

مواد سس کوفته :

 پیاز داغ  1/2 پیمانه
 نعنا خشک  1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
زعفران دم کرده به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی :

برای طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی، ابتدا پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخکرده اضافه کنید هویج رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و ورز بدهید. آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و با همه ی مواد خوب ورز بدهید.

 

یک عدد پیاز را داخل قابلمه ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید و بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید، هم اکنون نعنا خشک را اضافه کنید و سریع هم بزنید و آب را اضافه کنید. این کار باید با سرعت انجام شود زیرا نعنا سریع می سوزد و تلخ می شود.

 

اکنون به سراغ کوفته ها بروید، پیازهای سرخ شده ی وسط کوفته را درون سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن از بین برود، سپس از کوفته ها به اندازه ی هلو بردارید و آن را با دست گرد کنید و کمی فشار بدهید از مواد میانی کوفته مقداری از هر کدام وسط آن قرار بدهید و لبه های گوشت را بالا بیاورید و روی مواد میانی را بپوشانید، و در آخر آن را گرد کنید و کنار بگذارید.

 

زمانی که تمام کوفته ها آماده شد و سس کوفته جوش آمد کوفته ها را یکی یکی و آرام داخل سس قرار بدهید. سس کوفته بهتر است تا حدی باشد که روی کوفته ها را بپوشاند. و اجازه بدهید سس کوفته باز بجوشد و بعد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزند.

 

نکاتی برای تهیه ی کوفته ی هلو شیرازی:

برای جلوگیری از وارفتن کوفته ها باید مواد آن را به خوبی ورز بدهید.

 

می توانید از یک عدد تخم مرغ برای جلوگیری از باز شدن آن استفاده کنید. اگر از تخم مرغ استفاده کردید، آردنخودچی بیشتری لازم است. باید مواد با هم انسجام پیدا کنند و شل نباشد.

 

برای خوش رنگ تر شدن سس کوفته می توانید از زعفران آب کرده استفاده کنید که این کاملا اختیاری است.

برای مواد میانی کوفته می توانید از آلو بخارای بدون هسته هم استفاده کنید.

گردآوری: بخش آشپزی

 


مجسمه و تندیس
مبلمان خانگی
پرده
ساعت های تزئینی
چراغ خواب و آباژور
آینه
تابلو
قاب عکس
استیکر و پوستر
تابلو شاسی
ملزومات پرده
فایل کشویی
سایر لوازم دکوری
خاتم کاری، میناکاری و نقره کاری


:: برچسب‌ها: طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه اسنک بادمجان؛ خوشمزه و خاص

 

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه اسنک بادمجان آشنا کنیم.

مواد لازم
بادمجان (ریز و قلمی) ۱۰ عدد
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
پنیر سفید ۲۵۰ گرم
جعفری به مقدار لازم
نان تست ۴۰ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

فروشگاه رابوکالا

فروشگاه لیدی مد

فروشگاه خانه چین

فروشگاه اسباب بازی

طرز تهیه
ابتدا بادمجان‌ها را شسته، خشک کرده و آن‌ها را حلقه حلقه بریده و در کره یا روغن سرخ میکنیم. بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم. دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کرده تا گرم شود.

روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند.

باقی نان‌ها را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم. نان‌های آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچ‌ها آماده شوند.

سایر نکات
میتوانید این اسنک را روی گریل مایکروویو هم طبخ کنید
اگر به هیچ کدام از دستگاه‌ها دسترسی ندارید اسنک‌ها را داخل فر بپزید
میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید به این صورت که آن را باز کرده و با وردنه صاف کنید و به اندازه نان تست ببرید
در صورت تمایل روی بادمجان‌ها ۲ حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه‌تر شود.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/


شمعدان
شمع
گل و گلدان
زیر سیگاری
هفت سین


:: برچسب‌ها: طرز تهیه اسنک بادمجان؛ خوشمزه و خاص ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی آشنا کنیم.

مواد لازم

تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده - ۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، پودر سیر - به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) - نصف قاشق چای‌خوری
مواد ادویه کاجون
آویشن خشک - دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر - ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا - دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر پیاز - یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز - نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک - نصف قاشق غذاخوری
(همه مواد را با هم مخلوط کنید)


:

  • آموزش آشپزی؛ از آش گندم یزدی و ساطری پلو خراسانی تا بال سوخاری به سبک چینی و چند دسر خوشمزه + تصاویر

روش تهیه
۱- فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمه‌های کدو را بشویید و آب کشی کنید.

۲- می‌توانید تخمه‌ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته‌های کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.

۳- تخمه‌های کدو را داخل کاسه‌ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید.

۴- تخمه‌ها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.

۵- تخمه‌ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.

۶- سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمه‌ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

مبل و صندلی انتظار
صندلی اداری
میز اداری
کمد فایل و قفسه اداری
سایر لوازم اداری


:: برچسب‌ها: طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 دی 1399 | نظرات ()