طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت با شیر؛ درمان فوری سرماخوردگی
نوشته شده توسط : فروشگاه

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت با شیر؛ درمان فوری سرماخوردگی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگرچه ممکن است تصور کنید که خوردن سوپ جوجه نمی‌تواند درمان موثری برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا باشد، اما بهتر است به سوپی که مادرتان برای شما تهیه کرده اطمینان داشته باشید، چرا که طبق بررسی‌ها خوردن سوپ جوجه می‌تواند نقش موثری در بهبود سرماخوردگی داشته باشد.

مواد لازم برای سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر:
سینه جوجه پوست کنده، بدون استخوان یا ران مرغ ۳۵۰ گرم
ذرت شیری ۴ عدد
آب جوجه کم نمک مقداری
فلفل دلمه‌ای تکه شده ۱ عدد
شیر یک فنجان
سیب زمینی تکه شده ۱/۴ و ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز خرد شده (به دلخواه) به میزان لازم


حوله
دمپایی
بند سیار
پرده حمام
لیف

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر:
آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می‌کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می‌کنیم. بعد از ۱۲ دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه‌ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می‌کنیم.

فلفل دلمه ای‌ها را به آب جوجه اضافه می‌کنیم. شیر و سیب زمینی‌ها را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم و به آب جوجه اضافه می‌کنیم. جوجه‌ها را با چنگال تکه تکه می‌کنیم و ان‌ها را به آب جوجه بر می‌گردانیم.

ذرت‌ها را از وسط از چوب ان نصف می‌کنیم و آن‌ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می‌گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

روی سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر را می‌توانیم با فلفل دلمه‌ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می‌کنیم. غذا آماده سرو است.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

پاورپوینت دانش آموزی
مقاله و تحقیق دانشجویی
پاورپوینت علمی
سی ان سی و پرینتر سه بعدی و لیزر
گرافیگ
متفرقه
معماری
طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت با شیر؛ درمان فوری سرماخوردگیکتاب




:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 دی 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: