درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی
نوشته شده توسط : فروشگاه

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

 

برترین‌ها: ۱۵ دسامبر روز جهانی چای است. روزانه میلیون‌ها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای می‌نوشند. این روز برای توجه بیشتر به حقوق کارگران صنعت چای است. به همین مناسبت، در این مطلب طرز تهیه چای دورنگ را به شما آموزش خواهیم داد.

چای دو رنگ هم از زمانی که چای در ایران مرسوم شده است، در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد. در گذشته یکی از هنر‌های زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شد و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده‌هایی اصیل به چشم می‌خورد. روش درست کردن چای دو رنگ ساده است، ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت دارد.

مواد لازم برای ۱ استکان

  • چای دم کرده نصف استکان
  • آب جوش نصف استکان
  • قند ۴-۶ حبه

طرز تهیه:

چای دورنگ بیشتر در استکان‌های کمر باریک صرف می‌شود. استکان‌های کمر باریکتان را آماده کنید و یک چای خوش‌رنگ دم کنید و آماده شوید برای درست کردن چای دو رنگ. ابتدا نصف استکان را آب جوش بریزید و چند حبه قند داخل استکان بیندازید و با قاشق چایخوری هم بزنید تا قند حل شود.

غلظت قند باید زیاد باشد تا حدی که به اشباع برسد. یعنی وقتی که قند می‌اندازید دیگر حل نشود و شیره مانند شود. سپس داخل یک کاسه چای خالص بریزید و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرامی و کم کم روی این شیره چای بریزید. می‌بینید که آب در پایین و چای در بالا قرار می‌گیرد. به همین سادگی.

اگر در اندازه زیاد می‌خواهید درست کنید، داخل یک قابلمه آب و شیره باید درست کنید. یعنی به تعداد و متناسب با استکان‌ها آب داخل قابلمه بریزید و قند یا شکر را به آن اضافه کنید و بعد داخل تمام استکان‌ها را تا نیمه با این شیره پر کنید و به آهستگی چای را به استکان‌ها اضافه کنید. برای سادگی و سرعت کار هم می‌توانید از یک یا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنید.

این روش بیشتر مجلسی و تفننی و رسمی است و مزه و طعم چای در آن چندان مطرح نیست مخصوصا این چای شیرین است نه تلخ. به همین دلیل از آوردن این چای برای کسانی که عادت به نوشیدن چای داغ دارند خودداری کنید؛ و همچنین برای افرادی که چای شیرین دوست ندارند هرگز این چای را نیاورید.

نکته: در تهیه چایی دورنگ به جای قند و شکر می‌توانید از نبات هم استفاده کنید.

 

همه چیز درباره مرغ سبز
همه چیز درباره کرم تارتار
نکات مهم درباره پخت شله زرد
همه چیز درباره ماهی
همه چیز درباره فرش ماشینی
سوالاتی درباره آشپزی
نکاتی مهم درباره ی گوشت
نكاتی درباره سیب زمینی
همه چیز درباره ی بیکینگ پودر
همه چیز درباره قارچ کامبوجا

مقالات مشابه  

اطلاعات کامل درباره سفره هفت سین
همه چیز درباره انتخاب و نصب دیوارپوش چرمی + عکس
نکاتی مهم درباره سفره و ميزناهارخوري
6 نکته مهم درباره پتو که باید بدانید!
4 نکته خواندنی درباره انواع ست سرویس بهداشتی
هر آنچه درباره تندیس، سردیس و مجسمه باید بدانید
تفاوت کاسه و پیاله و توضیحات کامل درباره کاسه تبتی




:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: